L’alegria de guanyar «a casa»

Ramón Ejeda (Tri Canet), victòria al Triatló MD de Canet d’En Berenguer. 

Jordi Reig, col.laborador de SLA, acaba el que fa 21

Captura de pantalla 2014-10-20 a la(s) 20.59.29

 

Molt de nivell el que passat diumenge es va congregar a Canet d’En Berenguer per a la ja tradicional prova de Mitja Distància que organitza White Go For It. Vora 250 triatletes afrontaren els 1’9 km nadant, 90 km en bicicleta i 21 km a peu, en total 113 km.

La victòria va quedar-se a «casa». El primer en arribar a meta va ser Ramón Ejeda, trialeta madrileny però que competeix amb el club Tri Canet. Va baixar de les 4 hores fent un temps de 03:54:10, amb la satisfacció d’aconseguir la victòria en un terreny que coneix a la perfecció, des que l’any passat va instal.lar-se a Canet i va enrolar-se a les files del Tri Canet on recupera el gust per la competició: «El clima, la piscina, coberta,la mar mediterrànea, les carreteres planes i també demuntanya amb poc de trànsit, són aspectes que fan l’entrenament reialment atractiu» va dir en el seu moment en traslladar-se a València. El temps, li està donant la raó

La carrera a peu, la clau

Després de dos segments de natació i bicicleta prou igualats, Ejeda va consolidar la seua victòria en els 21 km a peu on va acabar traent vora 8 minuts al segon classificat, l’andalús Javier Iglesias (trimarbella Bike) que va supèrar per poc les 4 hores (04:02:12). El pòdium el completava Fernando Barroso (Triatlon Santander) amb un temps de 04:03:48. I en el més alt d’eixe pòdium Ramón Ejeda que no podia amagar la seua alegria, primer a la línia de meta, i després també a les xarxes socials.

Captura de pantalla 2014-10-20 a la(s) 20.59.53

En dones la victòria va ser per a Núria Rodriguez (04:43:44) que tot i que era debutant en la Mitja Distància, va arribar amb forces per aconseguir una gran remuntada en la carrera a peu. En segona posició entrava Ana Faus (Komando Fisiojreig)  04:50:10 i en tercera plaça Isabel Jiménez (CT Guadalajara) 05:16:14

Jordi Reig, el que fa 21

Cal destacar la presencia d’alguns dels col.laboradors de SenseLímitsAventura com ara el Jordi Reig que va acabar la prova a la posició número 21. El fisio de www.fisiojreig.com d’Alcoi acabà fent un temps de 04:30:06 i continua sumant kilòmetres de cara al seu següent repte, IM Cozumel, a Mexic de proper 30 de novembre.

Més dades: http://observon.blogspot.com.es/2014/10/clasificaciones-pure-triathlon-canet.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed:+ElObservon+(TodoRun)

Fotografies: @RamonEjeda

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »