Raidermania guanya en el laberint

El club ilicità aconsegueix l’Autonòmic de Rogaine a Vilafranca

rogaine verd 3 4

 

Raidermania continua sumant títols. El club ilicità es va proclamar passat cap de setmana Campió Autonòmic de Rogaine, a la prova que va tindre lloc a Vilafranca del Cid, a Castelló. Afegeix per tant un altre títol al que va aconseguir recentment a Montanejos amb el Campionat Autonòmic de Raid d’Aventura.

El domini, a més, va ser clar aconseguint un doble en senior masculí i senior femení. En xics, l’equip Raidermania Elx +Vertical integrat per Alberto Quiles i José Tarí aconseguiren el títol autonòmic en ser el primer equip de la Comunitat Valenciana a la classificació. Aconseguiren sumar tots els punts possibles -300- en trobar les 50 balises que havia amagat en el mapa preparat des del Club Adcon. Tot i sumar la màxima puntuació foren tercers a la general per darrere de Lorca-O i GoCanR.M.K que tardaren menys temps en sumar els 300 punts.

Ben a prop es quedaren els integrants de l’equip de Verd 3 Leonia Sport que aconseguirren sumar 291 punts en menys de les 6 hores establertes com a temps màxim i aconseguiren el subcampionat autonòmic.

En categoria femenina, victòria també per a l’equip Raidermania Elx Hostal El Altet Damas, que aconseguí sumar 254 punts pels 144 del Verd3tarudas. Eren els dos únics equips que participaven a la categoria.

rogaine verd3Líder nacionales

En tot cas, amb esta victòria l’equip senior femení de Raidermania integrat per Ana Rosa Poveda, Lidia Juan I ester Viudes passen a encapçalar la classificació de la Lliga Nacional de Rogaine de la que esta prova de Vilafranca era la tercera. Ara, a falta de les proves a Alcalà i Canaries l’equip ilicità du un avantatge de 85 punts respecte de l’equip de Las Tjalve i la Brújula.

Després de la prova a Vilafranca cap destacar també la segona posició en el ranking nacional en veterans masculins de l’equip Baliza Kilers-UPV integrat per Mario Romero i Juan Ramón Torres, i en la categoria de superveterans la tercera posició a la classificació de la Lliga de l’equip de Colivenc integrant per Antonio Gil i Antonia Sánchez.

Cada vegada més corredors

El balanç que es feia des de l’organització era molt possitiu tenint en compter el bon oratge i les bones condicions per a que es va poder desenrollar la prova. La zona, a més, era perfecta per a practicar Rogaine en eixe triangle que queda entre Vilafranca del Cid, Cantavieja i Mosqueruela, 20 km plena de pins i de roures. I especialment,  marcada per la presència de les construccions de la pedra en sec, tan característiques a esta zona a cavall entre Els Ports i l’Alt Maestrat. 

En total han estat vora 140 persones les que han participat en els diversos equips i diverses categories, en una modalitat que tal i com l’altre dia ens advertia Arturo Rodriguez, secretari del Club Adcon, esta guanyant adeptes entre els corredors de muntanya. Especialment entre aquells que el que volen és gaudir de la natura corrent, però exercitant també l’habilitat mental per a poder descobrir les balises i fer-ho en el menor temps i amb el menor desgast possible.

 

Més dades: https://docs.google.com/file/d/0B7wHv69JHHupa2ZXU3hXaVpsMGs/edit

Fotografies: Google+ Verd3

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Villena busca els millors estrategues | SLA - […] Raidermania guanya en el laberint […]
  2. Monstres del Rogaine | SLA - […] Raidermania guanya en el laberint […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »