Presentació Sense Límits Aventura a Rocafort

Dimecres 22 d’octubre a les 19:30 a la seu de l’AAVV Antonio Machado

cartell rocafort

 

Nova oportunitat per a poder conéixer de primera mà el projecte de Sense Límits Aventura. Dimecres 22 d’octubre l’equip de SLA farà una nova presentació a Rocafort, al local de l’Associació de Veïns Antonio Machado. Des de Sense Límits Aventura continuem amb la nostra voluntat de difondre el nostre projecte i de refermar-nos en la necessitat de l’existència d’un mitjà de comunicació exclussivament dedicat als esports d’aventura, natura i superació a la Comunitat Valenciana.

Projecció del vídeo documental

A la presentació de hui és farà una exposició de les característiques del projecte Sense Límits Aventura, quan a la web que ja està en marxa des de passat 24 de setembre, i quant a la revista que al novembre publicarà el seu primer número. A més es projectarà el vídeo documental que arreplega les entrevistes amb alguns dels esportistes d’aventura més destacats que tenim a la Comunitat Valenciana.

Des que passat 24 de setembre es va fer el llançament del projecte amb la presentació realitzada al Saló d’Actes del Col.legi Major Rector Peset de la Universitat de València,Sense Límits Aventura ha tingut la voluntat d’estar present allà on han volgut conéixer de primera mà el projecte: divendres passat estigurem presentant el projecte als estudiants de Periodisme de la Universitat Cardenal Herrara CEU San Pablo, i pròxim divendres 24 d’octubre Sense Límits Aventura participa al Ii Congrés Internacional de Carreres de Muntanya que organitza la Universitat Jaume I de Castelló.

 

L’acte d’este dimecres és de portes obertes fins a completar aforament

Dia: 22 d’octubre de 2014

Hora: 19:30

Lloc: C/ Convent, 13 Rocafort

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »