«Vaig a tancar els 5 continents»

Sense Límits Aventura parla amb Vicente Juan García hores abans d’afrontar a Israel l’última de les proves dels 5 Continents

c060a0e563e3744458ecf35a78e09e56

 

Israel tanca el cercle. Divendres 24 d’octubre enceta Vicente Juan García Beneito l’última de les proves que composen el Gran Slam 5 continents, el repte que enguanya s’havia marcat el corredor de Villena de completar un Ultra Trail de 160 km Non Stop a cadasqun dels 5 continents.

Vicente Juan García ja es troba a Israel on a partir de divendres afronta el Ultra Marathon Sovev Emek 2014, una prova que més enllà de les 100 milles del recorregut, compta amb diverses dificultats afegides. Des d’Israel aten Sense Límits Aventura. «El circuit va a ser molt ràpid ja que no hi ha molt de desnivell. Però és un pujar i baixar continu que va a castigar molt les cames. A més s’esperen temperatures d’uns 35 graus i un 90% d’humitat. Això va a fer la prova molt exigent» indica el corredor de Lurbel.

«El circuit va a ser molt ràpid ja que no hi ha molt de desnivell. Però és un pujar i baixar continu que va a castigar molt les cames»

«S’esperen temperatures d’uns 35 graus i un 90% d’humitat. I per la nit baixarà a 8 graus. Això va a fer la prova molt exigent»

La calor, en tot cas, no serà un impediment per a un Vicente Juan García que al 2012 es va proclamar campió de The Four Deserts guanyant a llocs com ara Atacama, Gobi, Sahara, amb temperatures superiors als 35 graus, i també va fer el Grand to Grand al Canó del Colorado amb una oscil.lació tèrmica similar a la que viurà a partir de divendres a Israel.

 

06e7df02b250288b6b651851f039a9f2

Sense haver pogut entrenar

cb5bd03d81d44f71e9c99cb9a3bf1e69Vicente Juan haurà de superar diversos obstàcles. El primer els altres competidors, amb qui ahir a la nit va tindre un sopar previ i amb qui, tot i el bon ambient que reina entre companys, haurà de vigilar a partir de divendres: «El nivell és molt alt. Hi ha corredors que han fet molt bon temps en els 100 km i va a ser complicat».

A més el corredor de Villena no arriba en plenitud de les seues facultats«Arribe en condicions per a tancar el Gran Slam, però amb incertesa de com ens hem recuperat d’Austràlia ja que no hem pogut entrenar molt. A més hem patit un refredat la setmana abans de vindre i no tenim molt clar com ens va a respondre el cos. Espere en tot cas poder fer una bona carrera».

«Arribe en condicions per a tancar el Gran Slam, però amb incertesa de com ens hem recuperat d’Austràlia ja que no hem pogut entrenar molt. A més hem patit un refredat la setmana abans de vindre i no tenim molt clar com ens va a respodnre el cos. Espero en tot cas poder fer una bona carrera»

Seguint el dorsal 512

Una carrera especial, este Ultra Marathon Sovev Emek 2014 a Israel que tanca el Grand Slam 5 Continents que era el principal repte de Vicente Juan Garcia per a este 2014. En un mateix any va a completar un Ultra de 100 milles a cada continent que ja l’ha dut a córrer a Suècia, Xile, Sudàfrica i Austràlia. Ara a Israel fi de festa, en un ambient molt especial i rodejat de vora 1500 corredors a les diverses distàncies.

La prova dóna eixirà a la matinada d’este divendres 24 d’octubre, apròximadament a les 05:00 hora espanyola. Per poder seguir les evolucions online de Vicente Juan Garcia podeu fer-ho a la plana web oficial d’este Ultra: http://www.sovev-emek.org/en/. El seu dorsal, el 512.

3f2f8285a6fb05c64ff4fab4a7286568

Fotografies: Vicente Juan García

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Torna a la “Jungla” | SLA - […] “Vaig a tancar els 5 continents” […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »