Conveni de la FEMECV amb la Miguel Hernández d’Elx

Acord de col.laboració entre la Federaciód’Esports de Muntanya i Escalada i la Universitat Miguel Hernández

FEMECV 2Acostar la muntanya a la Universitat i la Universitat -i els niversitaris- a la muntanya. Amb eixa frase prodríem resumir el conveni de col.laboració que recentment s’ha signat entre la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada) i la Universitat Miguel Hernández d’Elx i que permetrà realitzar accions comunes vinculades amb la promoció dels esports de muntanya i escalada.

Descompters del 10% al 50%

Gràcies a este conveni, la FEMECV podrà accedir a les instal.lacions de la UMH d’Elx amb un descompter del 50%, mentre que per part de la FEMECV s’ofereix a la comunitat universitària de la UMH un 10% a les activitats que organitze. A més des de la FEMECV atorgarà un certificat d’aptitud a aquelles estudiants universitaris que finalitzen els cursos ofertats per la Federació i des de la FEMECV es donarà suport a totes les campanyes de la UMH vinculades amb la promoció de l’esport.

A més, els estudiants de les Ciències de l’Activititat Física i de l’Esport, de Fisioteràpia i Periodisme podran realitzar pràctiques a la FEMECV. L’acord es va signar a principis de setmana entre Francisco Moreno, vicerrector d’Estudiants i Esports de la Universitat Miguerl Hérnandez d’Elx, i Francisco Durà, president de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada.

Més dades: http://www.femecv.com/noticias/la-umh-y-la-federacio-desports-de-muntanya-i-escalada-de-la-comunitat-valenciana

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »