La Lliga de Rallys d’escalada, en mans alacantines

Roy de Valera i Adrián Ripoll guanyen la Lliga de Rallys d’Escalada FEDME 2014

Captura de pantalla 2014-10-23 a la(s) 00.08.14Els escaladors més ràpids i els més resistents. Així queden proclamats Roy de Valera i Adrián Ripoll després d’haver aconseguit la victòria a les 12 hores d’escalada a la Vall de Leiva, a Múrcia, prova que tancava el circuit de la Lliga de Rallys d’Escalada de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada FEDME.

Nou hores d’escalada efectiva

La cordada alacantina va acumular 1135 metres d’escalda al llarg de les nou vies entre 6b+ i 7c de dificultat. Feren, en total, 8 hores i 46 minuts d’escalada efectiva superant vies com ara «Rosa Púrpura», «Lozano_Matas», «Eiger», «Yosemite», «Almirante, «Rubio», Bonsay» i «Whimper». Roy de Valera i Adrián Ripoll acumularen un total de 177 punts, sent la primera de les 20 cordades que participaren a este Rally a Murcia. En segona posició quedà la cordada mixta conformada per Diana Calabuig i Jesús Ibars, que feren 8 vies i 1.050 metres de desnivell.

Amb esta victòria, Roy de Valera i Adrian Ripoll consolidaren la seua victòria a la classificació final de la Lliga Nacional de Rallys d’Escalada FEDME 2014, que ha estat conformada per quatre proves: 12 h de Mallos de Riglos a Osca, 12 h Penyal d’Ifach a Calp, 12 h Terradets i passat 11 d’octubre, estes 12 h de Rally d’Escalada a la Vall de Leiva, a Múrcia.  La cordada alacantina ha sumat un total de 300 punts en estes quatre proves, pels 259 de Pedro Soto i Carlos Hernández i els 210 de José Luis Rubayo i Juan Carlos Bravo.

Classificacions de Rally 12 hores 

Sénior masculina

1.- Adrián Ripoll / Roy de Valera  9 víes / 1.1.35 m / 177 punts

2.-Perdro Soto / Carlos Hernández 7 víes / 840 metres / 132 punts

3.- José Antonio Alfaro / Armando García  6 víes / 780 metres / 114 punts

Clasificaciones Generales finales

Senior Masculina

1.- Adrián Ripoll / Roy de Valera  300 punts

2.- Pedro Soto / Carlos Hernández  259 punts

3.- José Luis Rubayo / Juan Carlos Bravo 210 punts

Més dades / Foto: http://www.noticiasfedme.es/index.php?mmod=article&file=details&iN=617
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Penyal d’Ifach, el rei del Rally d’escalada | SLA - […] passat els alacantins Roy de Valera i Adrián Ripoll van ser els guanyadors de la Lliga Nacional de Rallys…
  2. Penyal d’Ifach, el rei del Rally d’escalada | SLA - […] passat els alacantins Roy de Valera i Adrián Ripoll van ser els guanyadors de la Lliga Nacional de Rallys…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »