Chelva tanca la Serranía

La Subida al Pico tanca les classificacions a l’espera de la fi de festa a Sot de Chera

Prèvia del cap de setmana de Trail: Bocairent, Onil, Elda

serraniaLa VII Subida al Pico del Remedio a Chelva posa l’emoció del cap de setmana de Trail. Amb esta prova es tanquen les classificacions del Circuit de la Serrania, un dels mes complets a les nostres terres. Disputades ja les proves de Fuentes de Titaguas, Montes de Tuéjar, Desafio Alcublas, Trail Nocturno Villar, CxM Albentosa, Trail Alpuente i la Puebla Maratón Javalambre les classificacions estan molt definides però encara falta conéixer els guanyadors del circuit, entre aquells que com a mínim hagen participat en 5 de les proves.

De Miguel Angel a Miguel Angel

En categoria masculina aspiren a estar al més alt del pòdium Miguel Angel Peñalver (Trail Villar) i Miguel Angel Duplas (GR-33), primer i segon a la general actualment. Peñalver arriba amb una lleugera avantatge a la classificació gràcies a la regularitat d’haver sumat pòdium en pràcticament totes les proves en que ha participat, mentre que Duplas arriba amb la confiança de les victòries aconseguides a titaguas, Alcublas i Villar.

En categoria femenina, lluita també molt tancada entre Yoana Garcia (Never Stop Running) i Ana Román (Never Stop Running), sense deixar de banda les opcions de Carmen Díaz (Corremón Trail). Entre les tres es reparteixen les victòries a les proves del circuit.

subida al remedioEmoció per tant, als 28 km de la VII Subida al Remedio, en un recorregut molt condicionat per la pujada al Pic del Remedio (1054 m), que des d’un primer moment mesurarà les forces dels participants, que en tot cas hauran de guardar forces per als desnivells que resten fins arribar a meta.

La prova ix diumenge 26 d’octubre a les 09:00 h amb la qual cosa al migdia ja es coneixeran els noms dels guanyadors del Circuit Serrania 2014 que a Chelva tanca classificacions, però a qui en tot cas, encara li restara una prova a Sotde Chera al desembre que servirà com a fi de festa i entrega de trofeus

Xitxarra fa parada a Bocairent

bocairentA punt d’acabar es troba també el Circuit Xitxarra Trail que este diumenge fa parada a Bocairent. La localitat de la Vall d’Albaida s’estrena amb esta I edició de la Carrera de Muntanya de Bocairent. Seran 23 km de recorregut prou exigent amb 1000 desnivell possitiu. «Es un recorregut molt bonic la veritat», indica Oscar Asensi, president del Centre Excursionista de Bocairent. «El mes destacat és la pujada a l’Alt de Castella (660 m), una baixada molt forta d’uns 300 metres cap el dipòssit, elpas pels barrancs dels tarongers i de la lluba, la pujada a l’ermita del Santo Cristi i després als teualrs que amb 860 m ésel punt més alt. D’ahi, de nou baixada al poliesportiu». Il.lusionats estan des del Centre Excursionista que amb el Club d’Atletisme i l’ajuntament organitzen esta I carrera per muntanya de Bocairent, que comptarà amb uns 35o corredors.

La prova està inclosa dis dels circuit Xitxarra Trail, un circuit amb una història molt xula que ja vos contarem ací al Sense Límits Aventura

Elda i Onil

El cap de setmana de Trail es completa també diumenge amb altres dos proves. la V Marxa i Carrera per Muntanya Catí Rabosa a Elda, 17 km amb 863 m+, i per la XXIX Volta a la Foia, 27’5 km de recorregut travessant per Onil, Ibi i Castalla.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »