ICAN Gandia, a per la millor marca

Arriba diumenge l’única prova de distància Ironman a la Comunitat Valenciana

Prèvia tambe del Duatló d’Alzira, i els Triatlons de Muntanya a Venta del Moro i Benageber

 

ICAn triatlon Gandia

 

Distància Ironman a terres valencianes. Diumenge arriba el ICAN Gandia, l’única prova -de moment- de llarga distància a la Comunitat Valenciana que posarà a prova als vora 400 triatletes que s’han inscrit per a competir a la capital de la Safor.

Hauran d’enfrontar-se a un recorregut de Llarga Distància amb els ja coneguts 3,8 km de natació, a la platja de Gandia, en el passeig marítim. Després arribem els 180 km en bicicleta, que transcorre per un circuit de 60 km vora mar, absolutament plànol, tancat al trànsit i al que se li haurà de donar 3 voltes. I per últim la marató també absolutament plana en un recorregut que transita pel passeig martítim.

Un circuit molt plànol amb el que això pot suposar a l’hopra d’aconseguir bones marques: «És el circuit de Llarga Distància més ràpid de tota Europa» reconeix a SenseLímitsAventura Iñigo Torres, responsable de comunicació d’ICAN.»No té més desnivell que el que hauran de fer pujant a la vorera» diu entre somriures. Ja més seriosment destaca: «Al igual que a Lanzarote venen duresa, nosaltres el que oferim amb este ICAN Gandia és la possibilitat d’aconseguir un molt bon temps en distància, perquè la gent puga explotar la seua potència, especialment al segment de bicicleta, perquè la gent puga acoblar-se bé a la bici i donar tot el que tinguen. És una manera de poder aconseguir una molt bona marca i tancar la temporada amb un bon sabor de boca tant per a professionals com per a aficionats».

«És el circuit de Llarga Distància més ràpid de tota Europa. Els triatletes tindran la possibilitat d’aconseguir un molt bon temps en llarga distància, i explotar la seua potència, especialment al segment de bicicleta, perquè la gent puga acoblar-se bé a la bici i donar tot el que tinguen»

ICAN GANDIA PresentacionProfessionals i aficionats i un 60% de la Comunitat Valenciana

Professionals i aficionats que conformen els 392 inscrits a esta I edició del ICAN Gandia que promet ser un espectacle. Quant als professionals destaca la presència de l’alemà Little Georg, que va guanyar l’any passat també una prova de les sèries ICAN a Nordhausen i que arriba fort. «Ens ha dit que ve per a guanyar». També destaca la presència del malagueny Iván Tejero (Aquaslava) i del madrileny José Almagro (3StyleTriatlon). Dels vora 400 participants un 60% són triatletes de la Comunitat Valenciana, alguns d’ells debutants en la llarga distància i altres experiments en la competició, com és el cas de Pedro Martín Reig, col.laborador de SenseLímitsAventura, que recent recuperat d’una lesió aspira a poder acabar amb un temps d’unes 10 hores

La prova començá a les 07:30 de diumenge 26 d’octubre i es podrà seguir a la web

I Duatló d’Alzira

Alzira fa el seu debut en el món del duatló amb esta prova que es disputa en distància olímpica. 10 km corrent, 40 km en bicicleta i altres 5 km corrent. Vora 100 atletes participaran a esta prova que es disputa diumenge 26 d’octubre a partir de les 09:30. Previament divendres 24 d’octubre a les 19:00 es fa la presentació de la prova a l’Ajuntament d’Alzira i a continuació hi ha dos xarrades relatives a l’educació alimentària i el rendiment esportiu, a càrrec de Jordi Pascual, i també una a càrrec del psicòleg José Luis Pardo, amb el títol de «La Temporada Invisible».

triatlo corss avensportIV Triatló de Muntanya Avensport

També per a diumenge arriba una proba diferente quant al Triatló, ja que és una Triatló de Muntanya que tindrà lloc a Venta del Moro, però amb la peculiaritat que combina 3 esports, però canviant la natació per kayak.

Així des d’Avensport, l’empresa que organitza la prova han preparat un recorregut on hi ha quatre segments: un primer tram de 28 km de BTT, a continuació 4,7 km de carrera a peu, 4 km de kayak/rafting, i en acabant de nou BTT amb un segment final de 26 km. L’eixida és diumenge 26 d’octubre (09:00 h) des de la plaça de l’Ajuntament.

II Triatló Mitic Benageber

Benagéber és la parada defeinitva dels Mitic Challenge Mountain Triatlon que ha organitzat Apolo Esperanza. Després de les proves a Guadalest i Jérica, a Benagéber finalitza este cirtuit que ha volgut traslladar la filosofia del Triatló a les poblacions d’interior fent la prova de natació als embassaments. En este cas serà l’embassament de Benagèber el que acollirà els 1000 metres del segment de natació, per acontinuació afrontar 18 km en BTT i acabar amb 6 km de carrera a peu.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gandia decideix la llarga distància | SLA - […] edició del ICAN Gandia, que per a enguany manté algun dels alicients que ja va mostrar al 2014: bon…
  2. Vidal estrena la Llarga Distància | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/10/24/ican-gandia-a-per-la-millor-marca/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »