SLA al Congrés Internacional de Castelló

Presentació del projecte SLA a la Universitat Jaume I, també al CEU San Pablo i a Rocafort

FOTO WEB

 

Setmana frenètica per a Sense Límits Aventura que a poc a poc va complint etapes. Divendres 24 d’octubre celebravem el nostre primer mes de vida online amb la presència al II Congrés Internacional de Carreres de Muntanya que ha estat organitzat la Universitat Jaume I de Castelló. Va ser a la jornada de divendres, quan Gonzalo Naya i Jaime González exposaren el projecte SLA als vora 180 assistents a este presitgiós congrés. Va ser dins del bloc del marc organitzatiu i l’explotació turística de les carreres de muntanya, on també participaren Luis Martínez, de la Diputació de Castelló i Ainhoa Txurruka de l’organització de la Zegama Aizkorri.

L’exposició va mostrar el creiximent exponencial de les llicències federatives tot i la crisi econòmica. En 5 anys s’han incrementat en un 40% a la Comunitat Valenciana. Especialment destacats són els casos de la FEMECV i la Federació de Triatló que pràcticament han duplicat llicències. I en 15 anys s’ha passat pràcticament de la no existència de carreres de muntanya reglades (amb cronometratges i homologades) a tindre unes 160 a la Comunitat Valenciana, que suposen la cinquena part de les 700 que hi ha a tota Espanya.

Web i Revista

Les dades, per tant, confirmen la necessitat de dotar a eixe volum de carreres i d’esports i esportistes que practiquen aventura d’un mitjà de comunicació propi i d’uns canals comunicatius que els facen marcar la diferència.

En eixe sentit, la web www.senselimitsaventura.com ha complit el seu primer mes de vida amb una molt bona aceptació, i en novembre eixirà al mercat la revista en format digital on aprofundirem en els reportatges i entrevistes amb els nostres esportistes tant els destacats com els anònims. Al Congrés es mostraren en primicia alguns dels primers reportatges que apareixeran al número de novembre.

CEU San Pablo i Rocafort

També s’han realitzat recentment altres dos presentacions del projecte SLA. Una d’elles també a l’àmbit universitari, en concret als estudiants de periodisme de la Universitat Cardenal Herrera CEU San Pablo. Divendres 17 d’octubre en el marc d’un seminari de periodisme esportiu se’ls va exposar el model de negoci quant a la creació d’un mitja de comunicació propi i la planificació quant als continguts i l’ampliacio en xarxes socials. Per últim, dimecres 22 d’octubre també es va presentar el projecte SLA a Rocafort, a la seu de la AAVV Antonio Machado.

Captura de pantalla 2014-10-26 a la(s) 20.45.48

rocafort

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »