ICANGandia: un valencià entre alemans

Quique Martínez Torres, quart, el primer dels valencians al Triatló de Llarga Distància

Victòria de Peter Seidel, amb Iván Tejero en segona posició.

quique martinez torresGran festa del Triatló a Gandia, que diumenge 26 d’octubre ha acollit la I edició del ICAN Gandia, únic Triatló de Llarga Distància disputat a terres valencianes en l’any 2014. Uns 400 triatletes prenien part en l’eixida des de primer hora del matí per afrontar els 3,8 km nadant, 180 km en bicicleta i 42 km a peu en uncircuit que des de l’organització havien dissenyat molt plànol per tractar d’aconseguir molt bones marques.

Gran remuntada a peu

El malagueny Iván Tejero (Aquaslava) feia valdre el bon moment de forma que l’assenyalava com un dels favorits i eixia primer després de fer en 49 minuts el segment de natació. Molt a prop, a dos segons, altre dels grans favorits Litte Georg Potrebrich (Power Horse triatlon Team). L’alemà va exercir la seua superioritat en les 3 voltes al circuit de bicicleta fins establir diferències considerables.

En acabar el segment de bicicleta, Little Georg treia 12 minuts tant a Iván Tejero com a Peter Seidel (ICAN Tema Nordhausen). Ampliava diferències en la primera volta al circuit a peu, però comencaven a fallar-li les forces fins afonar-se en la última de les voltes veient com li avançaven Tejero i Seidel que a la fi seria el guanyador de la prova amb un temps de 08:33:29. Segon arribava Tejero (08:39:03) i completava el pòdium, esgotat, Little Georg (08:40:49)

Quique Martínez, el millor del valencians

Més enllà del pòdium cal destacar la gran actuació de Quique Martínez Torres (CT Ribaroja) que ha aconseguit una destacadísima quarta posició, només superat per tres corredors elit. El triatleta de l’Eliana ha finalitzat la prova baixant de les 9 hores i fent una gran marca (08:54:49). Cal destacar també la presència d’altres dos triatletes de la comunitat en el top ten: Chistian Climent (CA Safor Delikia Sport) que amb 09:06:26 ha estat el que fa 9 confirmat el bon estat de forma que a primers de mes l’havia dut a ser campió Autonòmic de Mitja Distància a Antella; i Santiago Martínez Torres -germà de Quique- amb un temps de 09:14:06 ha acabat el que fa 10.

Quina Martinez Torres no podía amagar la satisfacció per la quarta plaça a la general i perla bona marca feta. “Ens ha eixit el dia” repetia com volent llevar-se mèrits. Després, ja més pausat, però encara amb les bones sensacions s’explicava al seu facebook: “Totalment abrumat per les felicitaciones i missatges d’ahir. A la fi ens va eixir bé l’Ironman, amb la quarta plaça eixint en el calaix de grups d’edat. A l’aigua vais fer el temps espetar (57 minuts) però la bici es va fer dura perquè el vent pegava de cara. Vaig a conseguir baixar en el top 10 i en la carrera a peu vaig poder mantindre el ritme en les dos primeres voltes, però a la tercera vaig enfonsar-me. Vaig poder recueprar-me d’eixa crisis i recuprant el ritme vaig poder acabar prou fort”. Bones sensacions de Quique Martínez Torres a este I ICAN Gandia on va estar molt ben acompanyat. “El millor ha estat els ánims del públic. Especialment la familia i els amics que es passaren a vore’m. Sense ells no haguera pogut recuperar-me a la última volta al circuit a peu. Ara tinc un dolor de cames que no puc ni dormir. però ha valgut la pena”.

“La bici es va fer dura perquè el vent pegava de cara. Vaig baixar en el top 10 i en la carrera a peu vaig poder mantindre el ritme en les dos primeres voltes, però a la tercera vaig enfonsar-me. Però he pogut recuperar-me i recuperar ritme per acabar prou fort”

“El millor ha estat els ánims del públic. Especialment la familia i els amics que es passaren a vore’m. Sense ells no haguera pogut recuperar-me a la última volta al circuit a peu. Ara tinc un dolor de cames que no puc ni dormir. però ha valgut la pena”

Anna López, 5ª en dones

En categoria femenina també resultats destacats per a algunes triatletes de la Comunitat Valenciana. En especial per a Anna López de San Román (Club Laboratorio Sys) que va acabar cinquena en un temps de 10:43:36, a una hora de la primera Kathrin Walter, (09:43:26) que amb Vanessa Pereira (09:49:33)i la catalana Anna Rovira (Team Calella) 09:53:04 completaren el pòdium. També cal destacar el bon paper de Silvia Giménéz (CT Gandia) que va acabar la que fa 10 amb un temps de 11:49:34.

ICAn guanyadorsFins a la mitja nit van estar entrant els triatletes a la meta ubicada al passeig marítim de Gandia en una I edició del ICAN de Gandia que deixa bones sensacions i bones marques. I deixa la porta oberta a la continuitat i a que la marca ICAN amplie la seua presència a la Comunitat Valenciana més enllà de les proves que ja organitza a Gandia i Benicàssim. “Estem oberts a qualsevol proposta” assenyala Iñigo Torres, responsable de comunicació d’ICAN. “Estem contents de com han anat les proves a Benicàssim i Gandia i el circuit està obert a qualsevol possibilitat”.

Fotografies: Facebook Quique Martínez Torres / @icantriathlon

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La màquina de l’Eliana | My CMS - […] el superaren 3 triatletes a la línia de meta del ICAN Gandia. Dos alemans i un espanyol. I els…
  2. Vidal estrena la Llarga Distància | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/10/26/icangandia-un-valencia-entre-alemans/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »