Festa del trail a Montanejos

Proves de 15, 30 i 55 km i xarrades destacades com ara Raúl García Castán

TDM Montanejos

Una festa del Trail en el sentit més ample de la paraula. Això és el que es podrà viure este cap de setmana a l’Alt Millars amb totsles activitats que s’han organitzat de forma paralel.la al II Trail de Montanejos.

Enguany creix el Trail en nombre de participants -600- i en nombre també de proves ja que s’ha incorporat una interessant TdM55km  (2400+) a les dos versions ja realitzades l’any passat TdM15km (600+) i TdM30km (1300+), totes amb un recorregut ben atractiu. «Creiem que és la carrera de muntanya més atractiva de la Comunitat Valenciana» assegura convençut Héctor Esteve, de Verd3.»Des del punt de vista esportiu, tècnic i també des del punt de vista de la sostenibilitat».

Ptixers als avituallaments

Les carreres de muntanya ens acosten a la natura, però és inevitable que puguen tindre una influència en l’entorn on tenen lloc. «El Trail de Montanejos va naixer amb la idea de tindre un impacte esportiu i social, però el menor impacte mediambiental possible. Per això apliquem algunes de les pràctiques ja fan altres proves i altres que anem incorporant» indica Héctor Esteve. Fa referència per exemple al fet que 1 euros de cada inscripció es destina a cuidar la muntanya, a més premiaran aquelles persones que compartisquen vehicle a l’hora d’arribar a Montanejos, i ja dins de la prova no hi haurà gots de plàstic als avituallaments, els corredors hauran de dur el seu got propi o en tot cas fer ús dels tradicionals pitxers que estan habilitats

Xarrades i Conferències

Les proves s’han distribuit al llarg del cap de setmana. Dissabte (08:00h) és l’eixida del TdM55km, i ja per a diumenge queden la TdM15km i la TdM30km. Al mateix temps hi ha preparades un fum d’activitats tant per als acompanyats com per als propis corredors al llarg de tot el cap de setmana amb xarrades destacades com les que van a impartir els corredors Raúl García Castán i Emili Sellés, o també Paco Calabuig i Nacho Martínez. Tot animat per la locució de Jaime González de www.espiquer.com

Mes dades i foto: http://www.verd3.org/trailmontanejos/

I TRAIL de FAVARA

trail favaraA més, en este cap de setmana de baixa intensitat per la festivitat de Tots Sants, arriba el I Trail de Favara. Esta prova, debutant al calendari, esta inclosa al Circuito Trail Valencia. Està dividida en dos modalitats el Trail (21,15 km 1040+)  i l’Sprint Trail (10,5km 520+) en un recorregut circular que ix d’esta localitat de la Ribera transitant per la Serra de les Agulles i la Serra de la Murta. L’emoció està garantida perquè és la penúltima prova del Circuit abans d’afrontar la cita definitiva a Villa del Arzobispo pròxim 30 de novembre.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Montanejos, entrenamientos a cuerpo de rey | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/10/31/festa-del-trail-a-montanejos/ […]
  2. Trail de Montanejos: si o no? | Sense Límits Aventura - […] Festa del trail a Montanejos […]
  3. De qui és un Trail? | Sense Límits Aventura - […] Festa del trail a Montanejos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »