Apurant els circuits de BTT

VI Marxa BTT Alcalà de Xivert i III Marxa BTT de Titaguas

Bon lema: «Si no hay esfuerzo no hay almuerzo»

Acabant l’any arriba, immersos ja en el mes de novembre, arriba el moment decissiu en els diversos circuits repartits al llarg del nostre territori. És el cas del CircuitBTT La Serrania i el IV CircuitBTT Muntanyes de Castelló

alcalà de xivertVI Marxa BTT Alcalà de Xivert 

Alcalà de Xivert dictarà sentència. Diumenge 2 de novembre arriba la VI edició de la Marxa BTT a Alcalà de Xivert que organitza el Club Ciclista Chivertense i que es la última de les proves de les onze que conformen el IV Circuit BTT Muntanyes de Castelló.

La prova presenta un recorregut de 39 km 900+ en un nou traçat dissenyat per a l’ocasió. L’eixida serà a les 09:00 des del Poliesportiu Municipal

Més dades: http://www.circuitbttmuntanyescastello.com/vi-marxa-btt-alcala-de-xivert-2014-2/

III Marxa BTT Titaguas

titaguas BTTDiumenge 2 de novembre arriba la III Marxa de Titaguas (València), que per a enguany presenta un cirtuit de 40km amb 1192+ amb algunes millores respecte altres edicions, com per exemple el fet que s’han suavitzat algunes pendents, s’han millorat algunes sendes i revoltes i s’han eliminat algns punts conflictius.

Des de l’organització s’han establit premis per als clubs més nombrossos, pernil per aquells que siguen més de 15, i també premi per aquells que passen primer per la meta volant de El Alto en el km 7. A més s’han organitzat algunes activitats paralel.les i d’animació a càrrec d’una batucada, a més de la possibilitat de degustar en acabar la prova la tradicional «bolla» de pà amb oli i embotit, aixo sí després d’haver fet el recorregut perquè com diu el lema del cartell: «Sin esfuerzo no hay almuerzo».

Esta III Marxa BTT de Titaguas és la penúltima prova del circuitBTT de La Serrania. Després només restarà la cita del 16 de novembre a Sot de Chera.

Més dades: http://www.titaguasconeldeporte.com

 

 

 

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »