Fase final a les eleccions federatives

Amadeo Olmos repeteix a la presidència de la FCCV, i Luis Manuel Moreno a la FDACV,la resta encara per definir 

eleccionsArriba la recta final a les eleccions a la presidència que estan realitzant-se de forma conjunta a totes les federacions esportives, per la part que ens pertoca pendents especialment dels resultats quant a les federacions vinculades amb els esports d’aventura, de natura i de superació.

A la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada), la més nombrosa quant a nombre de llicències amb vora 16.000, l’actual president Francisco Durà aspira a la reelecció en l’assemblea de proper 22 de novembre. Això sí, haurà de guanyar la votació a la que també va a concòrrer Guillem Palomo Tejada.

A la Federació Valenciana d’Espeleologia, l’actual president Hilario Ubiedo, també aspira a repetir mandat i mantindre la màxima responsabilitat federativa fins el 2018. Això sí, haurà de sotmetre’s a la votació de l’assemblea on tambe presenta candidatura el castellonenc Dani Llorach.

Canvis a Triatló, Orientació i Busseig

Hi haurà canvi segur en algunes federacions com per exemple la Federació d’Orientació (FEDOCV), la Federació dé Triatló (FTCV) i la Federació d’Activitats Subaquàtiques (FEDAS) on els seus respectius presidents, José Barberà, Rafael Redondo i Antonio Buhigues no s’han presentat a la reelecció.

Quant a la Federació de Triatló esta setmana està obert el termini per presentar candidatures, des de dimarts dia 4 fins divendres 7 de novembre. Ja estan definides les candidatures a la Federació de busseig on Alejandro Carbonell Bofill, Ciaran Kelly Mc Ginn i Francisco Manuel Izquierdo Navarro són els candidats provisionals a l’espera del llista definitiu dijous dia 6 de novembre. Quant a la Federació d’orientació l’única candidatura és la de Santiago del Moral Durà que serà el nou president.

Amadeo olmosContinuitat en el ciclisme i esports aeris

Algunes federacions ja resolt el procés electoral. És el cas de la Federació d’Esports Aeris de la Comunitat Valenciana (FEDACV) on ahir quedà tancat el procés amb la reelecció de Luis Manuel Moreno fins a 2018. També hi ha continuitat a la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) on Amadeo Olmos repetirà mandat fins el 2018 després que no s’haja presentat cap candidatura més. Olmos du de president de la FCCV des de 2005 i és també vicepresident de la RFEC. El seu nomenament serà ratificat a l’assemblea de proper 22 de novembre.

Eixe mateix dissabte 22 es produiran també les votacions a la resta de Federacions excepte en la FEDACV on ja està finalitzat el procés.

Imatge: FEMECV / FCCV

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »