Artana: La porta d’Espadà

Presenten 4 noves rutes de senderisme a Artana, a les portes de la Serra d’Espadà

Aposta clara pel turiimagesme de natura i per la posada en coneiximent els valors naturals d’Artana (Plana Baixa), com a localitat que dóna accés a uns dels entorns més especials de la Comunitat Valenciana: El Parc Natural de la Serra d’Espadà. Amb este objectiu han treballat als darrers mesos des de l’empresa Itirenatur en un projecte que es presenta al públic divendres 7 de novembre i dissabte 8 de novembre.

Rutes, senyalització i imatge

La tasca realitzada passa per la senyalització de 4 noves rutes de diversa dificultat, amb els corresponents panells, cartells informatius… perquè siguen fàcil de poder accedir i poder de seguir-les per als amants del senderisme.

Rutes guiades

La presentació d’estes 4 noves rutes serà pròxim cap de setmana, divendres 7 i dissabte 8 de novembre, on a més hi haurà opció d’accedir debades a les rutes guiades. Per a més informació podeu enviar un correu a info@itinerantur.com.

 

image

Més informació i fotos: http://blog.itinerantur.com/post/101686397076/artana-la-puerta-de-espadan

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »