Vídeo: #10dias10cimas

Vídeo entrevista amb el ciclista solidari valencià Nacho Olmos

Vídeo entrevista amb el ciclista valencià Nacho Olmos on ens parla del seu nou repte #10dias10cimas: pujar 10 dels ports de muntanya més durs d’Espanya (Angliru, Larrau, Veleta…) en 10 dies consecutius. Està integrat dins del projecte Rutas por la Vida, on als darrers 5 anys ha recorregut Espanya i Sidamèrica en biccileta per a recaptar diners en benefici de la AECC

Més dades: http://senselimitsaventura.com/2014/11/03/10dias10cimas/

nacho cartel

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »