Personalitza el teu porta dorsal

Una nova empresa per a diferenciar els «portadorsals» al Triatló, Trail o Running

portadorsal 4

Perquè tot el món sapiga qui eres o quin és el teu club. Cada vegada és més habitual vore triatletes o corredors amb les seues pròpies equipacions personalitzades amb el seu nom, logo o elements característics. Ara, per acabar de fer una personalització sencera arriba una nova oportunitat amb portadorsal.com, empresa que es dedica a fabricar les cintes porta dorsals perquè pugues fer-les al teu gust o al gust del club.

La idea naix de dos persones vinculades al món de l’esport d’aventura i de superació com Jordi Reig, trialeta de www.fisiojreig.com d’Alcoi, que entre d’altres coses ha estat 3 vegades finisher a l’IM de Hawaii i el seu soci Mauri Hernández. «Ens ho plantetgem després de la nostra experiència, especialment la de Jordi, fent carrres, i triatlons, i pensant de quina manera acabar de diferenciar i mostrar clarament el club o la marca a qui pertanys» ens conta Mauri Hernández. «Ho hem fet de manera que es pot triar entre 10 colors i pot  incorporar el logo del club».

Les cintes loden fer-se en diversos colors i està en dos models Basic o Plus, i a més els noms i logos van inserits de manera que tinga durabilitat i siga reutilitzable: «Els noms van teixits no serigrafiats, amb la qual cosa no es cauen o es perden en el temps. A més, ententem que és un producte que és reutilitzable en diverses proves per a destacar al club que representes, i també pot ser interessant per als organitzadors per poder personalitzar el porta dorsal amb el nom de la seua prova. També es pot donar en la borsa del corredor, pot sermolt més útil que una camiseta que sempre acabes acumulant-les al calaix de l’armari i no sempre te la poses» conclou Mauri.

Podeu trobar més informació a www.portadorsal.com

[youtube]http://youtu.be/pUXfnJOtKjg[/youtube]

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »