Un ‘guerrero’ al Marroc

Bona actuació dels valencians a la Copa Agadir al Marroc

Amancio Guerrero (8) i Roberto Sánchez (10)

«Sóc el primer sorprés del meu resultat al Marroc»

 

guerrero 1

«Va ser una sorpresa per a tots. Per a mi el primer», són les primeres paraules que pronuncia a SenseLimitsAventura Amancio Guerrero ahir de vesprada en tornar a casa des del Marroc on el cap de setmana estigué competint a la Copa Agadir. «Ningú s’esperava que tinguera un rendiment tan bo, però la prova em va eixir molt bé des del principi. A l’aigua ja anava a gust, en el segon grup sempre a prop dels 3 de davant i després puguérem mantindre una bona posició».

«Va ser una sorpresa per a tots. Per a mi el primer. Ningú s’esperava que tinguera un rendiment tan bo, però la prova em va eixir molt bé des del principi. I molt content perquè em dóna els meus primers punts del rànking internacional de la ITU» 

Primers punts de la ITU

A la fi huitena plaça per a Amancio Guerrero, que a més du premi extra. «Gràcies a esta bona actuació aconsegueix els meus primers punts internacionals del rànking ITU, i això em va molt bé per a poder anar a alguna prova de la Copa del Món en 2015». Bon premi i bon regal d’aniversari perquè este jove triatleta de Petrés que fa 22 anys pròxim dissabte 8 de novembre.

El futur del triatló a la Comunitat Valenciana és d’Amancio Guerrero, també de Roberto Sánchez que va acabar el que fa 10 al Marroc, i d’altres noms com ara Emilio Aguayo, sense oblidar Jesús Gomar, tot i que el de Gandia no va poder acabar la prova a Agair. Amb Roberto i Jesús comparteix preparació a la Universitat d’Alacant, i ha compartit també uns dies de relax ara al Marroc. «Home, ja que anàvem i era la fi de la temporada, hem aprofitat, jo per a gaudir de la platja i descansar i ells per a fer surf».

Captura de pantalla 2014-11-04 a la(s) 21.35.53

Platja i relax abans de 2015

Descans merescut, el descans del Guerrero, que ha tancat amb bon resultat una bona temporada. «Acabe bé i em lleve la mala sensació del Campionat d’Espanya en Aguilas on vaig haver d’abandonar. Ara em lleve eixa mala sensació i la veritat és que la temporada ha estat bona, amb bones posicions als Autonòmics Olímpic (14) i Sprint (6), al Campionat d’Espanya Sprint (18 en elit) i al Campionat Autonòmic Universitari on vaig ser primer a la platja de Pinedo».

Bona progressió la que du Amancio amb només 21 anys encara que sap que encara li resta: «La progressió des que vaig començar en 2010 és bona, i les dades d’entrenamentés i els resultats demostren que poc a poc anem donant pasets. Però he de millorar molt i estar equilibrat en els tres segments, perquè un triatleta ha de ser molt complet. Si fluixeges en natació o carrera a peu o bicicleta després ho pagues en els altres segments».

«La progressió des que vaig començar en 2010 és bona, i les dades d’entrenamentés i els resultats demostren que poc a poc anem donant pasets. Però he de millorar molt i estar equilibrat en els tres segments, perquè un triatleta ha de ser molt complet. Si fluixeges en natació o carrera a peu o bicicleta després ho pagues en els altres segments»

Eixa progressió l’ha de confirmar ara al 2015. Ara, de moment, a descansar 4 setmanes fins l’1 de desembre que encete la pretemporada. I d’altra banda, ara, a tractar d’avançar tot el possible en els llibres, i en la carrera d’Enginyeria Civil que està estudiant a la Universitat d’Alacant i que tracta de dur endavant compaginant-la amb els entrenaments. No és queixa. «Em tracten molt bé. M’ajuden molt per a canviar de data exàmens i altres horaris». Bon estudiant i millor triatleta.

Fotografies: Facebook Triatlón a la UA / Instagram Jesús Gomar

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Me quedan muchos sueños por cumplir” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/05/un-guerrer-al-marroc/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »