Desafio Lurbel Aitana-Puig Campana, per Vicente Juan García

El corredor de Villena, Vicente Juan García ens fa un anàlisi de les característiques del I Desafio Lurbel Aitana – Puig Campana, ultra trail de 85km amb 11000 metres de desnivell acumulat, unint dos de les grans muntanyes alacantines.

 

Puig Campana

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »