VLC’s Bike a Feria Valencia

Este cap de setmana cita amb les novetats del sector de la bicicleta

 

Captura de pantalla 2014-11-06 a la(s) 14.44.35Que la bicicleta està de moda és una obvietat. Es vénen ja més bicicletes que cotxes. Que és una moda que ha vingut per a quedar-se és també una certesa que va constatant-se en el dia a dia i que este cap de setmana va tindre un nova mostra a VCL’s Bike, la I edició d’este saló de la bicicleta en les seues diverses modalitats (carretera, muntanya, ciutat, passeig…).

VLC’s Bike estarà a Feria València de divendres 7 de novembre a diumenge 9 de novembre amb la presència d’algunes de les principals marques del sector (Orbea, Specialized, Scott, Cannondale…) de la mà de bona part de les tendes de bicicletes de la província de València.

«És una bona manera de conéixer de primera mà les novetats de les grans marques» assenyala a SenseLímitsAventura Isabel Blat, de l’equip d’organització de VLC’s Bike. «Moltes de les marques anunciaren les novetats en Unibike, a Madrid, fa dos mesos, però ací es podran vore en primera persona tant a les bicicletes de carretera com a les bicicletes de muntanya» conclou. Al respecte, Orbea presenta el nou model Orbea Oiz 2015, amb nova suspensió i el Big Wheels Concept, també presenta la Orca 2015per a carretera i el nou model Ordu 2015

 

La bicicleta de Nibali o de Marc Márquez

Altra de les grans atraccions és vore in situ al stand de la marca Speacialized la bicicleta oficial del vigent campió del Tour de França, Vincenzo Nibali, o la bicicleta que fa servir el doble campió del món de Moto Gp Marc Márquez en els seus entrenaments de BTT. A més, hi haurà opció de testar el material de primera mà.

Motos i bicicletes van de la mà en este saló VLC’s Bike que es celebra de forma paralel.la a la fira Dos Ruedas perquè com reconeix Isabel Blat, cada vegada més, les marques vinculades al món del motor obrin la seua pròpia gama de bicicletes: «Sempre han estat relacionades, de fet fa molts anys ja es feia la fira Dos Ruedas amb un apartat de bicicletes. L’any passat les mateixes marques de motos ens comentaren que estarien interessades en poder mostrar la seua oferta en bicicletes. Així ho hem fet, ampliant també a la resta de marques exclusives de bicicletes i a les tendes».

Més enllà del material i les novetats, hi haurà altres activitats com ara un homenatge a l’ex ciclista professional de Cocentaina Vicente Belda, Angel Casero estarà a la presentació oficial divendres 7 de novembre, i exhibicions de BikeTrial per part del pilot Juanda de la Peña

Més dades / Foto: http://vlcbike.feriavalencia.com

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tot el món de la bici a VLC Bike’s | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/06/vlcs-bike-a-feria-valencia/ […]
  2. VLC Bike’s torna en novembre | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/06/vlcs-bike-a-feria-valencia/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »