Altre IM per a la Comunitat Valenciana

Presentat el Triatló de Llarga Distància a Marina d’Or organitzat per White Go For It

 

Captura de pantalla 2014-11-07 a la(s) 18.25.34El Triatló de distància Ironman es consolida a la Comunitat Valenciana. Per a 2015 el calendari de triatló tindrà una segona prova de Llarga Distància. A la recentment celebrava prova del ICAN Gandia, s’afegeix ara una prova el Pure 226 Triathlón de Llarga Distància que tindrà llòc a Marina d’Or. La prova està organitzada per White Go For It i ha estat presentada esta mateixa setmana.

La cita està prevista per a 17 d’octubre de 2015 i arriba amb el convenciment de poder ser un referent a la Comunitat Valenciana i a Espanya aprofitant les especials condicions que presenta la zona tan quant a la meteorologia quant als recorreguts previstos.

Fermín Egido, director de White Go For It, va explicar que han dissenyant la prova per convertir Marina d’Or en un autèntic Estadi de Triatló on els triatletes troben totes les comoditats possibles i la garantia de poder complir amb la filosofia No Drafting, al temps que el públic assistent puga observar la prova des de diversos punts de vista.

Les inscripcions s’obrin a partir del 12 de novembre i des de l’organització han establert un màxim de 1400 triatletes.

ICAN Gandia

D’altra banda el ICAN Gandia també repetirà en 2015 i ja té obertes les inscripcions per a la prova que, a falta de data definitiva, serà a finals d’octubre de 2015. Després de la bona experiència de fa unes setmanes, ja hi ha vora 200 triatletes inscrits, segons indiquen des del departament de comunicació d’ICAN.

Més dades i foto: http://www.puretriathlon.net/noticias/corporativas/pistoletazo-de-salida-para-pure-triathlon-226.html

http://www.triatlocv.org/index.php/116-noticias-triatlon/1429-presentacion-de-pure-triathlon-226-marina-d-or

http://www.triatlocv.org/index.php/116-noticias-triatlon/1430-el-full-ican-gandia-valencia-2015-supera-los-200-inscritos-a-un-dia-para-que-termine-el-periodo-incentivado

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »