Presentació de Sense Límits Aventura al Desafío Lurbel

Presentació a Alacant del projecte Sense Límits Aventura amb motiu de l’Ultra Aitana-Puig Campana

1408-lurbel-aitana-097

Continuant amb el torn de presentacions  SenseLímitsAventura es va presentar passat divendres a Finestrat (Alacant) dins dels actes previs al I Desafio Lurbel Aitana-Puig Campana. davant més de 50 persones que acudiren a la Casa de la Cultura de Finestrat, Jaime González va estar explicant en què conssisteix Sense Límits Aventura.

Mitjà de comunicació d’esports d’aventura 

A la seua exposició Jaime va indicar els motius pels què naix Sense Límits Aventura, i l’objectiu que persegueix: convertir-se en el referent dels seguidors dels esports d’aventura, natura i superació a la Comunitat Valenciana. Uns esportistes que cada vegada en són més com demostren les dades dels annuaris del CSD (Consejo Superior del Deporte): des de 2008 fins a 2013 s’han incrementat en un 40% el nombre de llicències de les diverses federacions que podem incloure en esta sèrie d’esports.

Les dades també están confirmant que SenseLímitsAventura està convertir-se en el referent per als amants dels esports com ara el Trail, BTT, Triatló… ja que en poc més de mes i mig de vida del projecte la plana web www.senselimitsaventura.com ja ha rebut vora 14.000 visites i ha multiplicat per dos els seues seguidors en Facebook i per 5 els seus seguidors en Twitter.

Web, vídeo i… revista

A la presentació Jaime González va exposar les línies mestres del projecte de SenseLímitsAventura, amb la web ja en marxa, i amb la revista que en els propers dies vora la llum amb reportatges i entrevistes exclussius a esportistes de la Comunitat Valenciana. La revista serà en un primer moment digital per acabar fent el pas al paper. Si voleu rebre-la podeu fer-nos arribar un correu a info@senselimitsaventura.com

A l’acte de presentació és passarà també el vídeo documental el.laborat per SenseLímitsAventura on s’arrepleguen entrevistes amb bona part dels millors esportistes d’aventura i superació a la Comunitat Valenciana. (Podeu punxar en este enllaç per a vore-ho)

València, Castelló i ara Alacant

A Alacant SenseLímitsAventura completa el cercle de presentacions que encetarem passat 24 de setembre. Després d’haver fet l‘estrena a València al Col.legi Major Rector Peset de la Universitat de València i després d’haver fet la presentació al II Congrés Internacionals de Carreres de Muntanya a la Universitat Jaume I de Castelló ara li arriba el torn a Alacant.

Sense Límits Aventura al I Congrés de Turisme i Natura

A més també s’ha fet presentacions a altres àmbits, com ara l’AAVV Antonio Machado de Rocafort o a la Universitat CEU San Pablo, presentant el seu projecte als seus alumnes de Periodisme. D’altra banda, proper dijous 13 de novembre, SenseLímitsAventura estarà present al I Congrés de Turisme i Natura que tindrà lloc a València organitzat per Simbiosi Espai Ambiental.

Fotos: Extremephoto

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Desafío Aitana més internacional | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/07/sense-limits-aventura-al-desafio-lurbel/ […]
  2. Una prova, dos gegants | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/07/sense-limits-aventura-al-desafio-lurbel/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »