Dani Martínez i Josep Cebrià, reis en el duel de muntanyes

Victòria de Dani Martínez a Aitana (09h45) i Josep Cebrià al Mondúber (09h10)

«No m’ho esperava. No pensava estar tan davant» (Dani Martínez)

podiuem lurbel

 

Han parlat les muntanyes i ja tenim els noms dels guanyadors del grans duels que este dissabte teniem en forma d’Ultra Trails: el Mondúber UltraTrail (80 km i 4500+) i el Desafio Lurbel Aitana Puig Campana 85 km 11000 m desnivell acumulat. I les victòries s’han quedat a casa, el corredor d’Enova Josep Cebrià ha aconseguit la victòria al Mondúber i el corredor de Callosa de Segura Dani Martínez ha guanyat a la meta de Finestrat.

dani martinez 2Desafio Lurbel Aitana – Puig Campana

La victòria de Dani Martínez (Grumocs) ha estat la gran sorpresa de la jornada, ja que com ha reconegut en arribar a meta ni ell mateix havia pensat en guanyar la prova: «Hi havia altres 7 ó 8 corredors molts bons i no m’ho esperava, no pensava estar tan davant» ha assenyalat el corredor de Callosa que ha acabat en 09 h 45?17″ els 85km amb 11000 acumulats que conformaven esta primera edició del Desafio Lurbel Aitana-Puig Campana.

«Hi havia altres 7 ó 8 corredors molts bons i no m’ho esperava, no pensava estar tan davant. M’he llançat en les baixades, m’ho he jugat tot i després he tractat de mantindre diferències en les pujades»

Des de l’inici dani martinez 1Dani Martínez ha anant prop del grup capdavanter que al pas pel Puig Campana (km 18,50) encapçalaven Juan Martínez Tortosa i Abelardo Orquin. Ha estat en eixa baixada del Puig Campana on Dani Martínez ha incrementat el ritme fins anar-se’n en solitari: «M’he llançat en les baixades, m’ho he jugat tot i després he tractat de mantindre diferències en les pujades» li reconeixia a Dani Martínez a Jaime González @espiquer. Mantindre i incrementar ja que de forma progressiva ha anat sumant mintus d’avantatge fins arribar a tindre una marge ample. Al pas per Sella (km 55 km) duia 13 minuts al valencià Gabi Valero (Zancadas València) i 18 minuts al català Jaume Folguera.

La victòria de Dani Martínez ha  quedat ja clarificada quan al pas per Orxeta encara havia incrementat diferències, i estava clar que excepte lesió o circunstància especial anava a ser el guanyador d’esta I edició del Desafio Lurbel Aitana-Puig Campana. Així ha estat quan ha arribat a la meta de Finestrat en un temps de 09 h 45 m. (15 minuts més dels previstos per l’organització). En arribar a meta, Dani ha esclatat d’alegria i de seguida el primer ha estat cridar a la dona per contar-li la seua victòria que ve a refrendar una gran temporada on recentment va concloure tercer a la VI Botamarges.

Captura de pantalla 2014-11-08 a la(s) 21.12.33Emotiu final femení

En categoria femenina s’ha viscut un dels moments més emotius de la prova quan ja, a la nit, han arribat juntes a meta Yolanda Valiente i Miryam Talens. Les dos corredores s’han abraçat abans d’arribar a la meta i han alçat juntes la cinta que els dóna el reconeiximent com a guanyadores del I Desafio Lurbel Aitana-Puig Campana davant dels aplaudiments dels espectadors congregats a la meta de Finestrat.

Captura de pantalla 2014-11-08 a la(s) 21.22.52Ha estat un mometn molt emotiu i molt significatiu del que suposa este esport: despres vora 13 hores d’esforç, exactament 12 hores i 58 minuts, Yolanda i Miryam amb volgut compartir el premi pel qual havien treballat i havien patit de valent.  La tercera classificada ha estat la corredora Mari Carmen Tamarit amb un temps de 13h02’35».

 

Resultats DL Aitana 85 km

HOMES

1.- DANI MARTINEZ 09:45:17

2.- GABI VALERO 10:08:31

3.- JAUME FOLGUERA 10:11:28

DONES

1.- YOLANDA VALIENTE I MIRYAM TALENS 12:58

3.- MARI CARMEN TAMARIT 13:02:35

Més dades: http://www.mychip.es/mylive/241/515

Resultats DL Aitana 40 km

HOMES

1.- JOSUE ARAN GARCIA 04:30:10

2.- JULIO MARTINEZ TECLES 04:39:53

DONES

1.- ANA ABAD GARCÍA 05:30:15

Més dades: http://www.mychip.es/mylive/241/517

Fotos: @espiquer / @LurbelPG

Mondúber Ultra Trail

Josep Cebrià (Club Atletisme Xàtiva) ha estat el gran protagonista al Mondúber. El corredor de l’Enova ha estat el primer en arribar a la meta de Xeraco en un temps de 09h10′ pera fer els 80km 4500+ que conformaven este Mondúber Ultra Trail. Josep Cebrià era un dels grans favorits, especialment després de la seua recent victòria a la Botamarges i ha complit els pronòstics.

El corredor de l’Enova ha utilitzat en tot cas una tàctica conservadora en els primers kilòmetres deixant que altres corredos marcaren el ritme i lluitaren per la cronometrada en l’ascensió al cim del Mondúber (km 22) on el primer en passar ha estat Eliseo Bodelón, amb Juanjo De los Angeles a 2 minuts i Josep Cebrià a 5 minuts.

A partir d’eixe punt i amb la baixada del Mondúber Josep Cebrià ha anat retallant diferències fins passar ja el primer pel km 37 i ha anat incrementat a poc a poc la distància amb Juanjo de los Angeles fins arribar a meta en eixes posicions i amb una diferència de 24 minuts per a Josep Cebrià que tanca també una molt bona temporada amb esta victòria, l’esmentada victòria a la Botamarges i la vuitena posició al Gran Trail Aneto Posets.

luis abril (monduber)Resultats Mondúber 80 km

HOMES

1.- JOSEP CEBRIA 09:10:54

2.- JUANJO DE LOS ANGELES 09:34:27

3.- JOSEP GOMEZ INSA 10:10:26

DONES:

1.- LUISA ABRIL 13:47:43

2.- ESTHER BLASCO 14:30:51

3.-

Mes dades: http://www.mychip.es/mylive/281/495

Resultats Mondúber 40 km

1.- PEDRO FAYOS TORRES 04:28:43

2.- ALVAROCLIMENT MIÑANA 04:35:44

3.- JORGE DE LA CRUZ PASCUAL 04:37:49

Més dades: http://www.mychip.es/mylive/281/497

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Chiva, encara més dur | SLA - […] el corredor de l’Enova Josep Cebrià (Club Atletisme Xàtiva) -guanyador de la Botamarges i guanyador del Mondúber Ultra Trail), Juanjo…
 2. Dani Amat colpeja primer | SLA - […] Al pas per Serra (km 23), però, ja marcava 3 minuts el temps de diferència entre Amat i els…
 3. Desafio Aitana, encara més Ultra | SLA - […] ja realitzades a la passada edició 40 km 2600+ i 80 km 4500+. En esta última cal recordar que…
 4. Trails Nogueruelas marca el camí | SLA - […] Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa) que l’any passat va lluir a la Botamarges i el Mondúber Ultra Trail i…
 5. Recta final per al MUT | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/08/dani-martinez-i-josep-cebria-reis-en-el-duel-de-muntanyes/ […]
 6. “El Tor me vuelve loco” | SLA - […] En el Valle de Aosta se encuentra desde el pasado martes este corredor de Torrevieja. Estos días está teniendo…
 7. “El Tor des Geants marcarà la meua vida” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/08/dani-martinez-i-josep-cebria-reis-en-el-duel-de-muntanyes/ […]
 8. Mondúber total | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/08/dani-martinez-i-josep-cebria-reis-en-el-duel-de-muntanyes/ […]
 9. La Mabo i el Mondúber, s’estrenen al calendari FEDME | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/08/dani-martinez-i-josep-cebria-reis-en-el-duel-de-muntanyes/ […]
 10. Una prova, dos gegants | SLA - […] Entre els favorits Sebas Sánchez (Maraton Crevillent) subcampió de la Copa d’Espanya d’Ultra Trail. El de Petrer que i tot…
 11. Rufete conquereix Forna | SLA - […] Dani Martínez i Josep Cebrià, reis en el duel de muntanyes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »