II Congrés de Muntanya de Vila-Real

Amb conferències de Josep Lluis Viciano, Mario Gastón i Carlos Suárez

CartelA3_2014Setmana gran de muntanya a Vila-Real. Des de dilluns 10 de novembre i fins divendres 14 té lloc el II Congrés de Muntanya que organitzen des del Centre Excursionista de Vila-Real, el Club Muntanya Vila-Real i el Club Espeleològic de Vila-Real.

«L’home i les cavitats»

La setmana comença dilluns 10 de novembre amb una xarrada de Josep Lluis Viciano amb el nom de «L’home i les cavitats». Josep Lluis Viciano és un emblema del muntanyisme i l’espeleologia a la província de Castelló. Ala seua xarrada parlarà dels diversos usos que al llarg dels anys l’home li ha donat a les cavitats.

«Les entranyes del gegant»

Dimecres 12 de noviembre arriba la xarrada «Les entrayes del gegant» a càrrec de Mario Gastón experimentat barranquista, espeleòleg i muntanyenc. Va participar a l’expedició que va obrir diversos barrancs a l’Himalaia. A més forma part de l’equip Gocta que ha fet diverses obertures al Perú, i recentment va participar també al rescat de l’espeleòleg madrileny Cecilio López a la cova Inty Machay al Perú.

«Morir por la cima»

La setmana la tanca divendres 14 de novembre l’escalador madrileny Carlos Suárez que farà una conferència amb el títol de «Morir por la cima». A la seua xarrada, Carlos Suárez repassarà els seus 25 anys de dedicació professional a la muntanya, amb experiències a l’Himalaia, Patagonia i Yosemite. Als darrers anys ha estat també capficat en diversos projectes en que ha barejat la pràctica de l’escalada amb el Salto Base.

 

Les xarrades tindran lloc a la Caixa Rural de Vila-Real, a partir de les 19:30 

Tallers i concurs fotogràfic 

A banda de les xarrades, també hi ha preparades altra sèrie d’activitats com ara diversos tallers tècnics quan a l’ús de diversos elements de material com ara el GPS o les cordes, i l’exposició de les fotografies que participen al concurs fotogràfic.

Més dades: https://www.facebook.com/pages/I-Congrés-de-Muntanya-de-Vila-real/511279938969073?ref=ts&fref=ts 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »