Rescat d’un senderista a Benicàssim

Va caure un bac de 4 metres quan estava recorrent las Agujas de Santa Agueda

rescat senderismeLa caiguda d’un home quan estava practicant senderisme a les Agujas de Santa Agueda, a Benicàssim, va oblidar este diumenge 9 de novembre a mobilitzar un operatiu de rescat composat per un helicòpter i altres tres vehicles de la Unitat de Rescat de Muntanya i del parc de Bombers d’Orpesa.

L’home, de 58 anys, estava practicant senderisme al Desert de les Palmes, a Benicàssim, en companyia d’un grup d’unes 5 o 6 persones. Va caure un bac quan estaven recorrent la segona agulla i va tindre una caiguda d’uns 4 metres que li provocà diverses ferides al cap. Els seus companys donaren l’avís al voltant de les 12:30 h i va ser rescatat cap a les 14:30. Una vegada desplaçat l’equip de rescat i valorat l’estat de l’home, es va traslladar a l’Hospital General de Castelló amb diverses contusions.

Més dades i foto: http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/sucesos/helicoptero-rescata-varon-agujas-santa-agueda_904238.html

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »