Sense Límits Aventura, ara també revista

Dijous 13 de novembre llancem la revista de SLA, el primer número en format digital

Si vols rebre la revista envia’ns un correu a info@senselimitsaventura.com

 

Este dijous es posa en marxa la segona de les branques de Sense Límits Aventura: la revista que de manera bimensual arribarà per a oferir entrevistes, opinions i reportatges en profunditat amb esportistes d’aventura, natura i superació a la Comunitat Valenciana.

El primer número estará disponible a partir de dijous 13 de novembre en format digital. Si el voleu rebre podeu fer-nos arribar un correu a info@senselimitsaventura.com. A partir del segon número la revista serà en paper i ja vos donarem les indicacions de  com i on vos podeu fer amb ella.

Sense Límits Aventura amplia horitzons. Gràcies per la vostra resposta i per les vora 14.000 visites a la web www.senselimitsaventura.com en poc més d’un mes. Estem convençuts que rebreu també amb els braços oberts la nostra -la vostra- revista. #SLArevista

Captura de pantalla 2014-11-10 a la(s) 22.35.15

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »