Ultrafons solidari, amb Angel en el record

423 km corrent Madrid-València en una setmana amb punt i final a la Marató de València

polseres angel

 

Tres corredors, vora 500 km en 7 dies entre Madrid i València i un objectiu: arreplegar diners per a poder destinar-los a investigar malalties cardiovasculars en xiquets. Eixos són els ingredients del II Ultrafons Solidari que hui encenten els alacantins Miguel Angel Cayuela, Angel Domenech i el corredor de Sueca Fernando Llopis. Fernando és el pare d’Angel Llopis, xiquet que patia una d’eixes malaties rares que passat mes de juny va acabar amb la seua vida després d’haver estat lluitant de forma exemplar i valenta durant els seus 9 anys.

Eixiran hui des de Madrid, i hauran de recórrer els 423 km des de la capital d’Espanya fins a València, a temps de poder arribar diumenge i participar a la XXXIV Marató de València. L’eixida és des de la Fundación Jiménez Díaz, a l’Hospital la Paz de Madrid, i l’arribada serà a València a l’Hospital la FE. “Fa tres anys que, en el transcurs d’una d’eixes intervencions dificils, em vaig proposar a mi mateix un repte: recórrer la distància entre els dos centres de salut en què més temps he passat ultimament en nom d’Angel. La meua dóna em va donar suport i crec que este és el moment idoni per a poder complir-lo”, explicava recentment Fernando a 360grados.com

Jo també sóc Angel

Amb Angel en el record, estos 3 corredors hauran d’afrontar 6 etapes de més de 70 km cada dia, transitant per carreteres i per vies verdes de Madrid, Chincón, Sáelices, Honrubia,Minglanilla, Requena i València. Al llarg del recorregut aniran acompanyats per un equip de suport i també per divesos esportistes que participaran en algun tram del repte. A més de córrer i sobreposar-se a la dificultat dels km acumulats, aniran estenen el seu missatge solidari i repartiran camisetes i polseres amb el lema “Jo també sóc Angel” per a concienciar a la gent de la necessitat de destinar diners a la investigació d’estes malalties.

417899_254414454703653_1193271505_nII Ultra Fons Solidari

El repte que promou Fernando Llopis està acollit per l’Associació Ultrafondo Solidari que l’any passat ja va realitzar una iniciativa que els va dur corrent des d’Alacant fins a Madrid. En esta primera edició van ser 7 els corredors (Clodomino Fernández, Alberto Costilla, Kiko Pérez, Toni López, Miguel Ángel Cayuela, Manolo Rico i Fausto Chicano) que aconseguiren compeltar el recorregut i arreplegar diners per a dotar de material esportiu a diverses escoles de l’extraradi d’Alacant.

Miguel Angel Cayuela, coach esportiu, és l’únic que repeteix en els dos reptes, la seua experiència i els seus coneiximents ajudaran Fernando Llopis a poder complir el seu objectiu i arribar diumenge a València. I sempre amb Angel en la mèmoria.

Més dades: https://www.facebook.com/pages/1º-Ultramaratón-Solidario-Alicante-Madrid-Maratón-De-Madrid/181740918637674

http://ultrafondosolidario.com/los-inicios.php

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Corriendo contra uno mismo | SLA - […] Llopis i els components de l’Ultra Fons Solidari (Angel Domenech i Miguel Angel Cayuela) començaren a còrrer en una experiència…
  2. Ultra Nadal Solidari | SLA - […] fons per a la compra de material esportiu per a col·legis de l’extraradi d’Alacant. L’any passat corrien per al…
  3. Un Desafío mayúsculo | SLA - […] en Yeste Fernando Llopis Hervás (Sutrail) para afrontar en este caso el Speed Trail, 17 km 980+ en los que a…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »