Quines màquines!!

Resum del més destacat de la I edició de VLC’s Bike

la foto-4

 

Màquines de dos rodes de tot tipus, autèntiques meravelles i novetats destacades de material. Tot això hem pogut vore este cap de setmana a la I edició de VLC’S Bike a Feria Valencia, un saló que es va tancar amb gran èxit de públic amb més de 15.000 visitants al pavelló que compartía amb el saló Dos Ruedas dedicat a les motos.

BTT de rodes super amples

Entre les bicicletes més han cridat l’atenció han destacat fonamentalment aquelles que eren diferents, com per exemple les bicicletes de muntanya amb rodes extra amples com la Trek Farly o la FatBoy d’Specialiced. «Ha sigut una barbaritat de gent la que ha vingut a vore-la i a provar-la» ens comentava José Luis Peris de VFerrer. «Tota la gent volia provar-la i es feia fotos amb ella». L’estructura -com es veu a la foto- és tal qual la d’una BTT tradicional però amb unes rodes extra amples, quasi com si foren d’una moto, i amb un plant molt menut per a tindre molta cadència i poder anar pel gel. «En orige són bicicletes fetes per a poder anar per la neu i el gel, també pel desert, per això eixes rodes tan amples que ajuden a mantindre l’equilibri, però s’han posat de moda i hi ha qui se les compra per anar per senda normal o fins i tot per ciutat», assenyalaven des de Bicicletas Belga 

MTB tradicionals i elèctriques

la foto-2Altra de les més visitades ha estat la Scott E-Spark 710, una MTB que, com a principal factor diferenciador, té la presència d’un motor elèctric. «No van a soles, però si ajuden al pedaleig fins als 28/30 km/h» ens comentava José Roberto de MaquinaBikes, mentre observava un dels visitant provar esta nova tecnologia. «A la gent li ha encantat. És interessant per a organitzadors de proves que necessiten obrir camí i poder anar més ràpid que els participants o també per a anar arreplegant senyalització acabada la prova. O també per a persones que han tingut algun problema del cor i volen gaudir de la bicicleta de muntanya sense forçar la seua salut».

la foto-5Per als puristes i aquells que volen mantindre l’esperit de guanyar-se amb el seu suor la satisfacció de superar les rutes més impossibles, destacava la nova Orbea Oiz 2015 que presentava l’stand de la tenda Bike3.es de Burjassot, i que incorpora la tecnologia de les rodes grandes, les Big Wheels Concept. A més, en carretera també mostraven la nova Orca 2015 i el nou model Ordu 2015.

La bicicleta de Contadorla foto-3

L’asfalt també ha tingut la seua presència destacaca a VLC’s Bike. Quant a les bicicletes de carretera, les més visitades sens dubte han estat dos: la primera d’elles la bicicleta d’Alberto Contador, una Specialiced Tarmac 2015, amb qui la gent es fotografia a l’estand en companyia del maillot roig que acredita Alberto com a campió de la Vuelta a España 2014. La gent que es va fer la foto ha de saber que amb eixa bicicleta, exactament amb eixa, va guanyar l’etapa reina de la Vuelta amb final a La Farrapona.

la foto-6D’altra banda, també molt comentada una bicicleta de la marca Kuota, preparada exclussivament per a fer contrarellotges o per a fer Triatlons de llarga distància sense molt de desnivell. La Kuota KT Zero5 muntada amb roda lenticular darrere que, en companyia de la Kuota Kalibur, va ser un dels grans reclams de l’stand de la tenda Coperbikes de Montcada.

Com a curiositat, la presència de bicicletes exclussives del València CF. Bicicletes de carretera i muntanya, -fabricació italiana, amb components Shimano- i que incorporen serigrafiat el nom i l’escut del València, amb descompters per als socis i accionistes.

Novetats de material

5quinasMés enllà de les bicicletes, en les seues diversos formats, també hi ha hagut lloc per a algunes novetats quan al material. Des de la  portuguesa 5quinas han presentat la seua línia de roba amb especial atenció a la HydraPro una jaqueta impermeable amb unes particularitats molt especials: «Està feta amb teixit d’ultima generació, és elàstica, molt confortable, flexible, lleugera i el més novedós és que permet serigrafiar el nom o els logos del teu club o equip sense que perda qualitat impermeable» ens destacava Eurico Gonçalves. «Ho hem fet des de la pròpia experiència nostra personal de ciclistes».

També altres complements interessants presentava Bicicletas Quer de Hermanos Queralt de Faura, com per exemple la distribució dels productes Ounichi, per a combatre el fred a l’hivern més dur. Són uns adhesius que generen calor en entrar en contacte amb l’aire i poden mantindre eixe calor al llarg de d’unes hores. En el cas de la bicicleta hi ha uns adhesius de puntera que ajuden a combatre tradicional fred als peus. També destacava un soporte universal de la marca FINN, per a poder subjectar al manillar de la bicicleta de forma senzilla i segura el telèfon mòbil o els GPS.

L’any vinent més gran

L’èxit d’esta primera edició de VLC’s Bike fa que ja estiga pensant-se no només en la seua continuitat sino en la seua ampliació, tal i com ens confirmaven des de l’oragnització de la Fira. Fins i tot es plantetgen la possibilitat de destinar un pavelló íntegrament a la bicicleta. Hi ha moltes marques i tendes que en esta primera experiència s’han quedat a l’expectativa i segurament voldran estar a la propera edició.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tot el món de la bici a VLC Bike’s | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/11/quines-maquines/ […]
  2. Molt més que pedals | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/11/quines-maquines/ […]
  3. Les bicicletes són… per a novembre | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/11/quines-maquines/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »