Arriba el fred… i la neu

Repassem data d’obertura i novetats de les principals estacions d’esquí

valdelinares

En qüestió de dies ha arribat de veritat la tardor a les nostres terres i després de tants dies de temperatures atípiques ens acostem al moment clau per als amants de la neu: l’inici de la temporada. Esta setmana algunes de les principals estacions d’esquí que envolten la Comunitat Valenciana estan donant a conéixer les seues novetats per a la temporada 2014/15. I el que és més important: les dates d’inici de la temporada d’esquí. Ho repassem.

Aramón Javalambre i Valdelinares

Les estacions de Terol són les que geogràficament tenim més a prop. Són menudes en comparació amb les megaestacions a Pirineus i Sierra Nevada, però cada vegada ofereixen un servicis més complets. A la temporada 2014/15, la principal novetats és l’ampliació de Aramón Valdelinares que passa a tindre un un domini esquiable de 14 km incorporant tres pistes noves, una verda, una blava i una roja a les que s’accedirà amb un nou remont de quatre places.

L’obertura no està encara establida de forma definitiva, però com sempre la data de referència és el pont de desembre, sempre amb la possibilitat d’obrir abans si es donen les circunstàncies d’oratge adients.

Aramón

Quant a la resta d’estacions d’Aramon, la principal novetat és la unió de les estacions de Formigal i Panticosa, amb la qual cosa amb un mateix forfait es podrà esquiar a les sis valls que conformen eixe domini esquiable de 176 km, en un any especial per a Formigal perquè enguany celebra el seu 50 aniversari

Baqueira Beret

També està d’aniversari l’estació de Baqueira Beret, al Pirienu Català. Celebrá també 5 décades de funcionament des que començava a funcionar al 1964. Des d’aquell moment han passat milions d’esquiadors fins a convertir Baqueira en una de les estacions de referència. Enguany ha preparat un fum d’activitats per a celebrar eixa efemèride i a més continua creixent perquè per a la temporada 2014/15 compta amb 21 noves pistes i 3 nous remonts i una nova zona de freeride, en total 153 km. Passat dijous 13 de novembre presenta les seues novetats a València.

La data d’obertura està fixada per a dissabte 29 de novembre.

vallnordVallnord

També d’aniversari està Vallnord, en este cas 10 aniversari de l’estació andorrana que ha anunciat per a celebrar l’efemèride una rebaixa d’un 8% en els seus preus. A més per a enguany ofereix com a novetat la creació de 3 nous circuits d’esquí de muntanya dins del projecte Skimo. La seua obertura està prevista també per a dissabte 29 de novembre

Sierra Nevada

El gegant del Sur també obri temporada 29 de novembre, tot i que falta per determinar el nombre de kilòmetres que estaran apunt dins dels seu gran domini esquiable on els esquiadors de la Comunitat Valenciana sempre tenen una notable presència. De fet, la valenciana és la tercera que més visitants aporta a Sierra Nevada. Este cap de setmana 14i 15 de movembre farà presentació a València de les seus principals novetats, que de moment passen per la remodelació absoluta de la seua plana web.

sierra nevada

Imatges: @AramonNdTeruel / @Vallnord / @websierranevada

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »