I Congrés de Turisme de Natura a València

Dijous 13 de novembre organitzat per Simbiosi Espai Ambiental

Captura de pantalla 2014-10-31 a la(s) 14.16.18Natura i turisme de la mà. I en bona sintonia. Això és el que pretenen aunar al I Congrés de Turisme de Natura que té lloc a València dijous 13 de novembre i ofereix diverses xarrades i taules redones entre empreses i col.lectius vinculades en estos dos sectors.

El Congrés està organitzat per la Direcció General de Medi Ambient i la Direcció General de Turisme, en col.laboració amb Simbiosi Espai Ambiental. “El que volem en este Congrés és aunar el turisme i la conservació del medi ambient”, ens indica Carlos Gago, de Simbiosi. “Són dos conceptes que de vegades han anat separats, i fins i tot en moments han estat en contraposició, perquè el turisme s’ha vist com una agressió a la natura i també la conservació del medi ambient s’ha vist com a limitació en l’increment del turisme. Però hi ha fòrmules perquè puguen anar de la mà”, conclou Carlos.

“Turisme i Natura són dos conceptes que de vegades han anat separats i fins i tot en moments han estat en contraposició però hi ha fòrmules perquè puguen anar de la mà”

Més enllà del turisme de sol i platja

De fet, es poden retroalimentar i ajudar-se mutuament. “Hi ha moltes formes de que el turisme ajude al medi ambient i a l’inrevés. El turisme genera recursos que poden ajudar a les zones d’interior a mantindre el seu entorn natural, les seues tradicions i les seues formes de vida. I eixe atractiu d’interior i de natura pot atraure més gent a la nostra Comunitat”.

Cada vegada hi ha més turistes nacionals i internacionals que s’acosten a la Comunitat Valenciana no només per la platja, el sol i el bon oratge, sinó pels encants naturals. A este Congrés es vol potenciar esta fòrmula: “Hi ha una demanda creixent de turisme extranger que vol vindre a conéixer la natura, i hi ha cada vegada més empreses locals que es dediquen a això, el que fa falta és que els grans touroperadors ho coneguen i incloguen a la seua oferta”.

“Hi ha una demanda creixent de turisme extranger que vol vindre a conéixer la natura, i hi ha cada vegada més empreses locals que es dediquen a això, el que fa falta és que els grans touroperadors ho coneguen i incloguen a la seua oferta”

Sense Límits Aventura

Sense Límits Aventura estarà present a este I Congrés de Turisme de Natura que tindrà lloc al CdT de València. Allà exposarà la necessitat de l’existència de mitjans de comunicació que informen exclussivament de l’esport d’aventura a les nostres terres, esport, en este cas, entés com a factor dinamitzador del turisme d’interior.

Més dades: info@espaisimbiosi.com

Programa Congreso de Turismo de Naturaleza

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sense Límits Aventura al Desafío Lurbel | My CMS - […] A més també s’ha fet presentacions a altres àmbits, com ara l’AAVV Antonio Machado de Rocafort o a la…
  2. “Menys futllets i més senders” | My CMS - […] en col.laboració de la Direcció General de Medi Ambient i la Direcció General de Turisme. Com ja explicarem a…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »