Aventura màxima al Marroc

Barranquisme a les muntanyes berbers, per Rafa Bosch de Máxima Aventura

DSCF1232

 

Marroc ès un destí cada vegada més conegut, però nobstant això, manté un alt component d’aventura per als que volen endinsar-se a les seues muntanyes… les muntanyes berber. Al Alt Atlas, hi trobem un paradís per als escaladors de grans parets, la xicoteta aldea coneguda com Taghia, en la província d’Azilal (…)

DSCF1261

El camí a Taghia ens va mostrant a poc a poc un paisatge grandiós. El riu banya els horts de les aldees que viuen de la ramaderia principalment, encara que el turisme d’escalada o trekking va desenvolupant una incipient xarxa de allojaments rurals molt basics i plens d’originalitat, bellesa, hospitalitat…

Arribar a Taghia ens suposa unes cinc hores de cotxe cap al nord-est fins al poble o comuna de Zaouiat-Ahansaal. El riu Ahansaal, que baixa de les muntanyes ens diu que els barrancs que anem a fer duen aigua… això es bona senyal!! (…)

Els paisatges guanyen en grandesa, un món de roca s’alça davant nostre… encara que ja hi he estat varies vegades no puc deixar de sentir-me xicotet i maravillat al vore com l’aigua ha tallat la roca viva amb parets de més de 800m d’alçada.

Si vols llegir el reportatge íntegre el trobes a la REVISTA de Sense Límits Aventura:

http://issuu.com/senselimitsaventura/docs/sla_n__0_nov14/1

Imatges: Rafa Bosch (Guia de Barrancs – Máxima Aventura)

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »