Seguretat a la muntanya

Per què tenim accidents de muntanya?

Doble cita en este mes de novembre per abordar una qüestió clau com és la seguretat a la muntanya, i la necessitat de concienciar als esports de muntanya que cada vegada atrauen a més persones. Vos oferim les dades de les dos cites que tenim, una dijous 20 de novembre a Alacant i l’altra dissabte 29 de novembre a Quesa.

Alacant

Dijous 20 de novembre a Alcant tindrà lloc una interessant xarrada on la seguretat a la muntanya és el tema central. Per què tenim accidents a la muntanya? És la pregunta que tractaran de respondre José Antonio Amat (sargent de bombers del Parc d’Alacant i expert en muntanya) i Jaime Escolano (Tècnic de muntanya) de «Antropovision» a la xarrada que a les 20:00 h al Club Informació d’Alacant. El motiu és la constatació que cada vegada hi ha mes persones que s’acosten a la muntanya i als esports d’aventura i una bona part ho fa sense tindre l’experiència ni la formació necessària, i sense ser conscients de la seua importància.

quesaJornades formatives a Quesa

En eixe mateix sentit, el día 29 de novembre tindrem a Quesa una Jornades de Seguretat a la muntanya. A estes jornades que organitzen des de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana) i l’Ajuntament de Quesa. A més de les intervencions de José Antonio Amat i Jaime Escolano, també es farà un simulacre de rescat per part del Grup de Rescat de Muntanya del Consorci de Bombers, hi haurà una interessant taula redona on es parlarà de l’organització de rescat a la Comunitat Valenciana i també una destacada conferència de Manolo Amat, que parlarà de risc específics en els corredors de muntanya

10:30 h «Riscs específics en els corredors de muntanya», Manolo Amat

12:00 h  Simulacre de rescat per part del Grup de Rescat de Muntanya del Consorci de Bombers

16:30 h  «El error humano y la toma de decisiones en las actividades de montaña», per José Antonio Amat i Jaime Escolano

18:00 h  Taula Redona: Organización del Rescate a la Comunitat Valenciana

Més dades / Foto: http://www.femecv.com/noticias/jornadas-de-seguridad-en-montana-en-quesa-valencia-0

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »