Assemblees federatives, el moment decissiu

Este cap de setmana votacions per a la tria dels nous presidents

eleccions

Dissabte 22 de novembre arriba el moment de la veritat pera la majoria de les federacions que conformen el que anomenen esports d’aventura, de natura i de superació. Es la part final del procés electoral que està produint-se a l’hora a cadasquna de les entitats federatives.

L’emoció està centrada en aquelles federacions en que les assemblees han de decidir entre diversos candidats que opten bé a la reelecció o bé a aconseguir el càrrec per primera vegada. És el cas, per exemple, de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada). Demà a les 17:00 a Castelló, al patronat de l’Ajuntament de Castelló tindrà lloc l’assemblea on els assistens han de decidir si li donen la continuitat a Francisco Durà o opten per triar a Guillem Palomo Tejada com a nou president.

També hi ha dos candidats a la FECV (Federació d’Espeleologia de la Comunitat Valenciana) on els integrants de l’assemblea hauran de triar entre l’actual president Hilario Ubiedo o el aspirant Dani Llorach. La cita és a les 09:00 a la seu de la FECV. 

Les possibilitats estan més repartides a la FEDAS (Federació d’Esports Subaquàtics) quant a que són tres els candidats que aspiren a agafr el relleu que deixa Antonio Buhigues a la presidència. Així les coses els assembleistes hauran de triar entre Alejandro Carbonell Bofill, Ciaran Kelly Mc Ginn i Francisco Manuel Izquierdo

Candidats únics a Triatló, Orientació i Ciclisme

Més clarificades están les assemblees en aquelles federacions en que bé ja queda clara la reeleció com és el cas d’Amadeo Olmos a la FCCV (Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana), o bé hi ha un candidat únic que presumiblement ha de rebre el recolçament de l’assemblea. A FEDOCV (Federació de l’Esports de l’Orientació a la Comunitat Valenciana) Santiago del Moral Durà és l’únic candidat per a l’assemblea que tindrà lloc a les 10:00 a l’Espai Corremon a València, i a la FTCV (Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana), José Luis Pérez Climent encapçala l’única candidatura presentada per agafar el relleu de Rafael Redondo a la presidència. L’assemblea serà dissabtea les 17:00 al Complexe Esportiu de la Petxina.

La proclamació definitiva el 9 de desembre

Una vegada realitzades les votacions i el recompte, hi haurà que esperar els terminis legals que estableix la normativa quan a possibles reclamacions, impugnacions o recursos i serà el 9 de desembre quan es puga fer la proclamació definitiva dels nous càrrecs o dels càrrecs reelegits

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »