Emoció fins el final al Ducross Extremme

Conclou este cap de setmana a Riba-Roja el Circuit amb els guanyadors per definir

Captura de pantalla 2014-11-20 a la(s) 14.05.01

Riba-Roja dictarà sentència. 26,5 km per a definir quina seran els guanyadors definitius del Circuit DucrossExtremme que conclou este diumenge 23 de novembre amb la V edició de Duatló Cross de Riba-Roja del Túria. L’emoció és màxima per quant estan per resoldre les dos categories absolutes en homes i en dones i a més en els dos casos amb les opcions prou obertes, especialment tenint en compter que la participació a Riba-roja atorga 600 punts adicionals.

Màxima igualtat en homes

La igualtat és màxima en categoria masculina on bona part dels primers classificats tenen encara opcions matemàtiques de guanyar el circuit. José Carlos Nuñez (Triatló CDTP Elx) és qui encapçala la classificació masculina, en haver guanyat tres de les cinc proves disputades fins el moment (VI Duatló Cross a Aspe, II Duatló Cross de la Nucia i passat cap de setmana el I Duatló Cross de Rojales). Tot i això té un estret marge respecte dels que el persegueixen a la classificació general, com ara Francisco Ramón Candel (CT Murcia Mister Moon), Alberto Sáez (CT Huracán Valencia), Alberto Araujo (Vialca Gembike Trialacant),  José Davia (Running Team Triatlón)… i molt altres triatletes que encara tenen opcions de poder aconseguir la victòria final.

Miriam Muñoz, favorita en dones

En la categoria femenina també hi ha molta igualtat. Encapçala la classificació Esther Alfonso (Garden Solutions Costa Blanca) amb María Jesús Sánchez García en segona posició. En tot cas la principal favorita és Miriam Muñoz (CT Laboratorio Sys) que apareix en tercera posició perquè no va participar a Aspe i li resta una prova per computar. Ara bé, a les altres 4 proves en que ha estat (Santa Pola, La Nucia, Banyeres i Rojales) ha aconseguit la victòria amb la qual cosa si repeteix triomf a Riba-Roja, Miriam Muñoz se’n durà el títol del circuit, ara bé la de Burjassot està obligada a puntuar ja que el reglament estableix que per aconseguir la victòria global s’ha de participar en 5 de les 6 proves.

Emoció i nervis en un nou circuit

L’emoció i els nervis serán per tant altre dels factors que els triatletes hauran de dominar diumenge 23 de novembre a partir de les 10:00 h en una V edició del Duatló de Riba-Roja que presenta novetats. El circuit de carrera a peu ha canviat respecte a altres edicions i ara és més tècnic. A més d’asfalt inclou també parts de pista i senda (amb trams de pedra solta). Cla recordar que la prova consta d’un segment inicial de 5 km de carrera a peu, 19,5 km en bicicleta i en acabant, altres 2,5 km de carrera a peu.  En finalitzar la prova es donaran els premis als guanyadors en les categories absolutes i la resta de premis s’atorgaran a la gal.la final del Circuit pròxim 13 de novembre.

Més dades: http://www.triatlocv.org/inscripciones2/rankings.php?ranking=14011&sexo=M

http://www.triatlocv.org/images/reglamento%20DUCROS%20RIBARRROJA-con%20cambios.pdf

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »