El K25 dobla l’aposta en 2015

Per a 2015 hi haurà carrera dissabte i diumenge

k25 doble

El K25 Serra Calderona celebra este diumenge 23 de novembre la seua novena edició, però en la ment ja prepara per a 2015 un doble repte. Com ja sabeu la prova ha estat escollida com a Campionat d’Espanya per Clubs FEDME 2015, una cita que ja té data al calendari: serà pròxim diumenge 15 de novembre de 2015, coincidint amb el X aniversari d’una prova que és un dels referents del Trail a València.

Diumenge 15/11 Campionat de Clubs

El K25 com a Campionat d’Espanya de Clubs FEDME estarà limitat només a corredors que formen part de clubs, és a dir, no estarà obert a corredors independents. I per als clubs que vulguen estar presents hi haurà també una limitació quan al nombre de participats: 6 homes i 6 dones com a màxim, per a tractar de donar opció al major nombre de clubs possible.

Dissabte 14/11 Open K25

Però l’activitat del K25 en 2015 serà doble, ja que per a tots aquells que vullguen participar al K25, però no vulguen o puguen fer-ho al Campionat de Clubs, dissabte 14 de novembre es disputarà un Open K25. La prova serà exactament igual a la de diumenge, amb el mateix recorregut 25,5 km 1700+ i mateixes característiques, però en este cas sí estarà oberta a corredors que no formen part de clubs. Amb esta fórmula Serra multiplica la presència de corredors i multiplica la difusió de la K25.

A mes, per acabar de incorporar la K25 amb la localitat de Serra, per a 2015 hi haurà un canvi en la zona de l’eixida i meta. Es trasllada des de la ubicació actual al poliesportiu fins a un lloc més cèntric. En este cas serà a la plaça de les antigues escoles, dalt de l’ajuntament i enfront de la Casa de la Cultura. Amb esta variació és vol aconseguir una major presència en la localitat.

Foto: http://trailk25.wordpress.com

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. Coincideix amb la data de lamarató de València, veritat?

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Hat trick” de Mario Llorens a la K25 | My CMS - […] l’edició de 2014, ja en la ment en l’edició de 2015 que com ja vos explicavem ahir presenta moltes…
  2. La K-25 ataca de nou | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/22/el-k25-dobla-laposta-en-2015/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »