Resultats de les eleccions federatives

Repeteixen Paco Durà a FEMECV i Hilario Ubiedo a la FECV

José Luis Pérez nou a Triatló i Santiago del Moral nou a Submarinisme

fed triatlo

Canvis, novetats i continuitat després de les assemblees de les diverses federacions que s’han realitzat este dissabte 22 de novembre i on s’ha produit les votacions a presidents. L’emoció estava més centrada en aquelles federacions en que sí hi havia tria entre diversos candidats com era el cas de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana, la FECV (Federació Espeleologia de la Comunitat Valenciana) i la FEDAS (Federació d’Esports Subaquàtics).

A la FEMECV es va reelegir a Francisco Durà que estarà 4 anys més com a president de la federació amb major nombre de llicències. Els assamblearis reunits a Castelló, triaren el seu programa per davant de les propostes de Guillem Palomo Tejada. A partir de dilluns es donarà a conéixer a la web de la federació les propostes de Francisco Durà que ahir ens manifestava la seua satisfacció.

Molt renyida va estar la votació a la Federació d’Espeleologia on també es va optar per la reelecció de Hilario Ubiedo, això sí, amb un estret marge de diferència respecte de Dani Llorach: 19 vots per a Ubiedo, 15 per a Llorach, amb 1 abstenció i 2 absències. Hilario Ubiedo, en tot cas, ens va manifestar la seua voluntat de proposar Dani Llorach que puga incorporar-se d’alguna manera a la seua estructura. “Es tracta de sumar persones”, ens comenta Hilario “no de crear oponents. A la fi, tots som espeleòlegs i volem el millor per a la Federació”.

Canvis a Triatló, Submarinisme i Orientació 

També es presentava votació renyida entre els candidats que optaven a la presidència a la Federació d’Activitat Subaquàtiques. Anaven a ser 3 però es quedaren només en dos amb la retirada de Kelly McKinn. A la fi Alejandro Carbonell ha estat triat com a nou president amb 22 vots pels 9 de Francisco Manuel Izquierdo. Alejandro Carbonell tindrà una línia continuista amb el que venia fent-se ja que era el vicepresident en l’anterior junta.

Noves cares hi ha també a Triatló i Orientació, tot i que en este cas els canvis eren ja coneguts perquè només hi havia un únic candidats. Així les coses, l’assemblea de la Federació de Triatló va ratificar José Luis Pérez com a nou president, un José Luis Pérez que va indicar que anava a tindre una línia de continuitat però no continuista amb la gestió que havia fet als darrers anys Rafael Redondo, que entre altres coses ha aconseguit duplicar llicències. De fet, segons informen des de la federació Rafa Redondo serà vicepresident en la nova Junta. Quant a la Federació d’Orientació, l’assemeblea de passat dissabte celebrada a l’Espai Corremón de València va proclamar com a president a l’únic candidat Santiago del Moral Durà.

A més cal recordar que altres federacions ja havien completat el seu procés electoral, i ja es coneixia que Amadeo Olmos continuava com a president de la FCCV (Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana), que Luis Manuel Moreno continuava també a la Federació d’Esports Aeris i que Julio Plà és el nou president de la Federació d’Esports d’Hivern.

Al llarg de les pròximes setmanes des de SenseLímitsAventura anirem parlant amb els diversos presidents per a conéixer en profunditat el seu pla per als pròxims 4 anys.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »