Muñoz i Núñez, es fan amb la DucrossExtremme

Confirmen els pronòtics amb la victòria al V Duatló de Riba-Roja i se’n duen la classficació final

miriam Muñoznuñez

 

Hi havia moltes possibilitats i les opcions estaven molt obertes però a la fi els dos grans favorits José Carlos Nuñez (Triatló CDTP Elx) i Miriam Muñoz (CT Laboratorio Sys) s’han imposat amb autoritat al V Duatló de Riba-Roja (5km-19’5km-2,5km) i com a conseqüència han aconseguit el títol final a la Ducross Extremme.

En categoria masculina José Carlos Nuñez arribava com a primer classificat en el ranking general, però amb poc diferència de punts respecte d’un bon grapat de triatletes que també optaven a fer-se amb el títol. En tot cas, Núñez ha volgut demostrar la seua convicció en la victòria i des del primer tram de carrera a peu s’ha posat a liderar la prova, i ja no ha deixat el lideratge fins arribar el primer a meta del V Duatló de Riba-Roja amb un temps de 01h11’52». En segona posició entrava Miguel Parra Monedero (TriElx) amb 01h12’47» i completava el pòdium Alberto Sáez Clemente (CT Huracan Valencia) que per moments ha tractat d’acostar-se a Núñez i s’ha mantés tota la prova a uns 20 segons del guanyador, però ha acabat ceditn en meta un minut 01:12’49».

En categoria femenina Miriam Muñoz ha fet complir els pronòstics que també l’atorgavem la condició de favoritat tot i que no arribava la primera a la classificació general, ja que la de Burjassot no havia competint al Duatló a Aspe. Una victòria a Riba-Roja li garantia el títol final i això ha buscant des del primer segment de carrera a peu en que ha començat a liderar la prova.

Esther Alfonso (Gardens Solutions Costa Blanca) l’altra gran aspirant a la general ha aconseguit retallar diferències als 19’5 km de bicicleta però a la fi Miriam Muñoz ha tonat a ampliar avantatge fins arribar a meta amb un temps de 01h24’58», amb poc més de 5 minuts respecte de Esther Alfonso 01h30’07 i 8 minuts respecte de María Jesús Sánchez García 01h33’07 que completava el pòdium.

Així les coses José Carlos Núñez i Miriam Muñoz aconsegueixen la victòria final al circuit de la DucrossExtremme que ha estat composat per 6 proves (Santa Pola, Aspe, La Nucia, Banyeres, Rojales i Riba-Roja). La gala d’entrega de premis a la resta de categories es celebrarà pròxim 13 de desembre.

Més dades: http://live.triatlocv.org/live.php?live=1&carrera=140751&location=TimeTEMPORAL5

Foto: Sense Límits Aventura

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Ducross més obert | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/23/munoz-i-nunez-es-fan-amb-la-ducrossextremme/ […]
  2. Nova edició del Ducross Extremme | SLA - […] Muñoz i Núñez, es fan amb la DucrossExtremme […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »