Valdelinares es multiplica per dos

L’estació d’esquí de Nieve de Teruel amplia a 14 km el domini esquiable per a 2015

Valdelinares_Sector 1900m

 

Compte enrere per a l’inici de la temporada d’esquí 2014/2015 que presenta noventas destacades a Nieve de Teruel, (Aramón Javalambre i Aramón Valdelinares, les dos estacions  que estan més a prop de la Comunitat Valenciana, i on el 80% dels seus esquiadors són de les nostres terres.

3 noves pistes a Valdelinares

La nota més destacada, segons va explicar recentment a València el director general d’Aramón Javier Andrés, és l’ampliació d’Aramón Valdelinares. L’estació augmenta el seu domini esquiable fins arribar als 14 km, amb la qual cosa quasi duplica els 7 de que disposava fins ara. S’ha fet una inversió de vora 7 milions d’euros en construir tres noves pistes de diversa dificultat: Bujarones, pista verda de 2km, Monegro, pista blava de 2,5 km i Chaparilla, pista roja de 1,3 km i un nou telecadira de 4 plaçes. Amb esta ampliació el conjunt global de Valdelinares i Javalambre passa a tindre una oferta de 28 km que es poden compartir amb un forfait comú.

Valdelinares terraza y pistasReduir cues en hora punta

Amb esta nova aposta i l’augment dels km esquiables des d’Aramón confien en un increment en la xifra de visitant que al 2014 va estar fixada en 140.000. La major part d’ells es concentren al llarg del cap de setmana, fet que en anterior temporades ha arribar a provocar algunes cues en hora de màxima assistència -entre les 09:30 i les 11:00- a l’hora d’arreplegar el forfait o llogar el material. Per reduir de forma considerable esta doble cua s’ha reduit el procediment de manera que al mateix moment es podrà arreplegar el forfait i llogar el material, segons va explicar Mario Gómez, director de Nieve de Teruel.

Dimecres: dia de l’esquiador

Per a la temporada 2014/2015 el forfait d’esquí a les estacions de terol costarà 33 euros -1 més que l’any anterior-, però des del departament de marketing d’Aramón es va fer incidència a les ofertes que hi ha especialment per a esquiar entre setmana: «Al igual que existeix el dia de l’espectador en el cine, volemq ue els dimecres siguen el dia de l’esquiador». Cada dimecres es podrà esquiar per 20 euros.

Obertura, el pont de desembre

La data d’obertura serà a molt tardar el pròxim 5 de desembre, amb l’inici del pont de la Constitució, i es tancarà amb l’arribada de la Setmana Santa, el diumenge que tanque la Setmana Santa.

Cerler, Formigal i Panticosa

Per a pròxim capde setmana, si les condicions meteorològiques ho permeten començarà la temporada a la resta d’estacions que conformen Aramón: Formigal, Panticosa i Cerler, amb una algunes particularitats: la unió dels dominis esquiables de Panticosa i Formigal en un mateix forfait (176 km entre els dos, conectats per un Ski-bus), una nova pista en Panticosa -la pista «Estrimal»- que permetrà conectar directament les pistes amb el poble, i el fet que Formigal celebra el seu 50 aniversari.

Valdelinares_Cota 1900m

Fotos: Aramón Comunicación

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Neu 100% a Terol | SLA - […] de dimecres es pot gaudir de la nova àrea de l’ampliació d’Aramón Valdelinares que com ja explicàrem ha duplicat…
  2. Concurs: Forfaits a Valdelinares / Javalambre | SLA - […] PD: Una ajudeta, el nom de les 3 pistes el podeu trobar a alguna de les notícies que a…
  3. I el doble forfait de dia és per a… | SLA - […] Abans de donar el nom de la persona que ha guanyat el doble forafit de dia per a Aramón…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »