La QH 2015 comença a rodar

S’obrin les preinscricpions per a la QH i ja hi ha data per a la QH MTB

QH LogoDilluns 24 de novembre s’obri el termini d’inscripcions per a la QH 2015, la marxa cicloturista per excel.lencia,tal icom informa el portal www.ciclo21.com. Com a passades edicions, la gran demanda de cicloturistes obliga a obrir inicialment un periode de preinscripció -fins pròxim 11 de gener de 2015-, a partir d’eixe moment es farà el sorteig de les 8000 places entre les dos modalitat: la Quebrantahuesos i la Treparriscos. La QH de l’any vinent serà el 20 de juny de 2015, com sempre el tercer dissabte de juny,

La QH MTB, 13 de setembre

També té assignada la data la quanta edició de la QH MTB. Segons informen des del citar portal tindrà lloc el 13 de setiembre de 2015 també a Osca, a una localitat encara per determinar. A més, tornarà a ser part del calendari de las UCI Marathon Series, el que segurament farà que es congrueguen a la zona les millors Mountain Bikers nacionals e internacionals

Per llegir les notícies íntegres: http://www.ciclo21.com/la-quebrantahuesos-abre-inscripciones/ 

http://www.ciclo21.com/la-qh-mtb-sera-el-13-de-septiembre/

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »