Elda acull «Una vida al filo»

Dissabte 29 de novembre conferència de Sebastiàn Alvaro i presentació del Diccionari Valencià de Muntanya

 

sebastian alvaroDoble cita per las amants de la muntanya. Des de Cuentamontes Cultura Montañera han organitzat pera pròxim dissabte 29 de novembre una jornada en que el paper, la imatge i la memòria van a ser els protagonistes de la mà de Sebastián Alvaro i José Soler Carnicer.

Sebastiàn Álvaro farà una conferència i una projecció que al el títol «Una vida al filo» repassarà tots els seus anys d’experiència a la muntanya i en especial com a director del programa «Al filo de lo Imposible» a Televisió Espanyola.

És una nova oportunitat de vore-ho per aquells que no pogueren acudir setembre passat a la II FICA (Festival Independent de Cinema d’Aventures) a Alacant.

la foto-2Diccionari valencià de muntanya

Per la seua banda, José Soler Carnicer farà presentació del «Primer diccionari valencià de muntanya». Esta publicació, editada en col.laboració de la FEMECV, és un referent per a tots els amants de la muntanya de la Comunitat ja que arreplega la toponimia en valencià de cadasqun dels llocs que composen la nostra geografia, així com un vocabulari en valencià de les paraules tècniques més vinculades a l’escadala i la muntanya.

José Soler Carnicer va ser president de la Federació Valenciana de Muntanyisme durant set anys i va participar en diverses expedicions muntanyenques i espeleològiques internacionals.

La jornada tindrà lloc a partir de les 19:30 h a la Fundación Paurides Calle del Cardenal Cisneros, 1, 03600 Elda, Alicante

Premis literaris

Amb este acte, des de Cuentamontes Cultura Montañera continuen amb la seua línia de potenciar muntanya i literatura. De fet recentment feren donaren a conéixer els guanyadors del certament literari Cuentamontes que a esta edició de 2014 van ser Jesús Labajo per «Corazón Blanco» i Miguel Angel Ibáñez per «Hay algo en el viento»

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »