El Rogaine parla valencià

Alejandro Martínez (UPV-O) i Luis Sánchez (Villena-O) guanyen al Rogaine d’Alcalà d’Henares 2014

rogaine 1

 

El cap de setmana ens ha deixat un molt bon resultat per als amants del Rogaine a la Comunitat Valenciana que han vist com l’equip Villena Junior Team aconseguia la victòria en la classificació absoluta del UltraScore II Rogaine d’Alcalà de Henares a Madrid.

L’equip composat per Luis Sánchez del club Villena-O i per Alejandro Martínez del club UPV-O va ser l’únic que va sumar tots els punts possibles (292) i a més va aconseguir-ho baixant de les 6 hores límits que havia fixat l’organització per a trobar totes les balises. Alejandro i Luis estigueren 05h51’32» corrent i oirentant-se a la vegada en esta prova que era la quarta prova de la Lliga Nacional de Rogaine.

rogaine 2«Han estat 6 hores durísimes» indica Luis. «Hem fet en total vora 40 km amb 2412 metres de desnivell, segons marca el GPS, amb un traçat molt tècnic i un terreny molt bonic. A la fi hem pogut aconseguirt completar tots els controls en menys de 6 hores gràcies a una bona estratègia i gràcies a mantindre la concentració durant tota la prova, iaixò que amb el cansament era dificil, però era important per a no cometre errades tècniques». De fet, pràcticament no en cometeren cap i feren ple de puntuació (292) mentre que els segons classificats feren (270).

«Hem fet en total vora 40 km amb 2412 metres de desnivell, segons marca el GPS, amb un traçat molt tècnic i un terreny molt bonic. A la fi hem pogut aconseguirt completar tots els controls en menys de 6 hores gràcies a una bona estratègia i gràcies a mantindre la concentració durant tota la prova, iaixò que amb el cansament era dificil»

Els dos joves han aconseguit una gran fita amb esta victòria a una prova de la Lliga Nacional, un fet que confirma l’evolució i el creiximent del Rogaine a les nostres terres que a poc a poc va mostrar el gran nivell dels nostres esportistes, tot i en este cas la seua joventut. «No havia corregut mai una distància tan llarga i no savia com anava a reaccionar el meu cos» reconeix Luis, «però el balanç és molt possitiu i i hem gaudit molt de la prova».

Convidats al Campionat d’Espanya 

Este bon resultat de Alejandro Martínez i Luis Sánchez ha fet entre altres coses que hagen estat convidats per al Campionat d’Espanya de Marató de Rogaine que tindrà lloc pròxim 13 de desembre a Gran Canaria. La prova està organitzada pel Rogaining Gran Canaria. Eixe campionat a Gran Canaria serà al mateix temps la cinquena prova de la Lliga Nacional de Rogaine, que en la categoria absoluta femenina continua encapçalada pel club Raidermania d’Elx.

Més dades / Fotos: https://www.facebook.com/alexvillenero

IES la Creueta, Campions escolar

D’altra banda, al món de l’orientació cal destacar també els bons resultats aconsguits pel IES La Creueta d’Onil que passat cap de setmana han estat Campions d’Espanya d’Orientació per Centres Escolars. L’IES La Creueta va aconseguir el campionat a la prova celebrada a Mollina (Màlaga) en les categories Infantil masculí i en Cadet femení. La victòria té com a premi afegit la possibilitat de participar als Campionats del món a Turquia en el mes d’abril de 2015.

Més dades: http://www.fedo.org/web/index.php

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Veterans del Rogaine | SLA - […] També satisfacció de nou a la categoria junior on l’equip Villena-O Junior Team, composat per Luis Sánchez i Alejandro…
  2. Valencians al Mundial d’Orientació escolar | SLA - […] més, cal recordar que el IES La Creueta d’Onil va aconseguir el campionat als Campionats d’Espanya d’Orien… en les categories…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »