Luis Alberto a la II Corremón Trail

Presentació hui a Corremón amb presència del Campió del món d’Ultra Trail

Luis Alberto

 

Doble cita i doble oportunitat la que tindrem estos dies de poder coincidir, escoltar, aprendre i córrer en companyia de l’actual campió del món d’Ultra Trail, Luis Alberto Hernando. El corredor burgalés estarà hui dijous 27 de novembre a la presentació del II Corremón Trail by Dinafit que tindrà lloc pròxim 14 de desembre a Sot de Chera.

Luis Alberto anirà esta vesprada (20:00 h Espai Corremón a València) a la presentació i estarà també corrent pròxim 14 de desembre a Sot de Chera, en una prova en què destaca «la seua filosofia de carrera compromesa amb el medi ambient, que prioritza el tract al corredor per damunt d’altres detalls i en què a més s’ofereixen altres activitats paraleles poc habituals en este tipus de proves» segons assenyalen des de l’organització

Fi de temporada i objectius 2015

Sot de Chera serà una de les últimes oportunitats de vore corrent este 2014 al vigent campió del món d’Ultra Trail, en la que ha estat l’eclosió definitva de Luis Alberto Hernando des que a la transvulcània 2013 va fer la seua irrupció al món de l’Ultra Trail. Per a l’any vinent Luis Alberto ja ha confirmat que té previst repetir el seu calendari d’Ultres: Transvulcania, Campionat del Món, UTMB i Ultra Pirineu, i algunes carreres mes curtes com ara Zegama, segons informa Diario de Leon.

suarez : HernandoTambé escalada

A més, també té previst altres reptes no vinculats amb el Trail, com per exemple tractar de batre el rècord de l’ascenció escalant al Naranjo de Bulnes, en companyia de Carlos Suárez, tal i com recenment ens comentava l’escalador madrileny a l’entrevista que va concedir a SenseLímitsAventura.

Sot de Chera, fi de festa

La prova a Sot de Chera, a més de contar amb Luis Alberto, servirà com a fi de festa de la Liga CxM de la Serrania en que Miguel Angel Peñalver (Trail Villar) ha estat el campió en homes (pot llegir ací un reportatge per conéixer-lo millor), Estiváliz Fernández (Trail Requena) la guanyadora en dones i Never Stop Running el guanyador per clubs.

Més dades: www.corremon.com Foto:www.sportviciu.com / www.desnivel.com

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »