Torrevieja acull la tercera prova de la Lliga SUMA

La secció de Remo del CD UPV aconseguí la victòria a Oliva 

UPV Remo

 

La localitat de Torrevieja acull este cap de setmana la tercera de les quatre regates que composen la Liga SUMA de remo de banco fijo del Mediterráneo. La prova serveix com a continuació de la segona regata que es va disputar diumenge 16 de novembre al Club Nàutic d’Oliva, i de la primera prova que es va celebrar a Calp.

Domini de la UPV i Altea

De moment els grans dominadors de la Liga són la secció de Remo del CD UPV (Club Deportivo Universitario Polideportivo de Valencia) en categoria masculina i el Nàutic d’Altea en categoria femenina. Els dos han aconseguit l’or en Calp i en Oliva, on aconseguiren ser els més ràpids dels 43 equips participants en recòrrer els 5000 metres que composaven el recorregut de la regata. La principal dificultat va estrivar en les fortes ratxes de vent de fins a 25 nucs, que almenys a la meitat del recorregut va afectar de forma directa ja que estava en contra.

Els colps de mar van exigir la máxima concentració las equips ja que el ritme i la unitat en cada palada podía ajudar a retallar molts metres i minuts a les diverses embarcacions.

La previsió de l’oratge per a este cap de setmana tampoc és massa optimista, en un dissabte i diumenge que venenmarcants per la pluja.

 

Més dades: http://www.ligasuma.com/los-equipos-comienzan-a-buscar-su-hueco-en-la-liga-suma/

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »