Doble Autonòmic de Duatló i Orientació

Campionat Autonòmic de Duatló Cros a Benicarló i Campionat Autonòmic d’Orientació de Llarga Distància a Llombai

llombai 1

 

El cap de setmana es presenta interessant, almenys quant a les competicions oficials ja que este diumenge es posen en joc els títols de Campió Autonòmic de Duatló Cros i Campió Autonómic d’Orientació a la modalitat de llarga distància.

basiliscusDuatló Cros, amb baixes

El Campionat Autonòmic de Duatló Cros es disputarà a Benicarló, coincidint amb el VI Duatló Cross Basiliscus. Els duatletes hauran d’enfrontar-se a6 km inciials de carrera a peu, després 25km de BTT i en acabant altres 4km de carrera a peu. L’eixida serà diumenge 30 de novembre a les 10:00 h des de l’Ermita de San Gregori.

En joc els títols per categoria i per clubs del Campionat Autonòmic que atorga la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i elpropi Duatló Cros Benicarló amb l’emblemàtic trofeu Basiliscus creat per l’artista José Antonio Caldés.

A l’exida de meta de diumenge hi haurà una baixa sensible a la categoria femenina. La gran favorita Miriam Muñoz (Laboratoio Sys) no podrà acudir a la prova. Miriam venia de proclamar-se diumenge passat a Riba-Roja campiona del circuit DucrossExtreme en guanyar en 5 de les 6 proves que el composaven, però no podrà assistir diumenge a Benicarló. L’absència de Miriam deixa per tant les portes obertes al títol autonòmic a Esther Alfonso (Garden Solutions Costa Blanca) o a María Jesús Sánchez que havien quedat segona i tercera a la DucrossExtremme.

Més dades: http://www.triatlocv.org/index.php/116-noticias-triatlon/1457-ultima-oportunidad-para-inscribirte-al-autonomico-que-cierra-la-temporada-2014

llombai 2Orientació de Llarga Distància a Llombai

També diumenge 30 de novembre tindrà lloc el Campiona Autonòmic d’Orientació en la modalitat de llarga distància. La prova tindrà lloc a Llombai, enmarcat dins de la 15 prova de la Lliga Autonòmica d’Orientació.

La prova, organitzada pel Club Orientacion Valencia, començaràa partir de les 10:00 h a la partida de Alédua, al costat d’una popular torre del s. XII, prop del riu Magre. Es tracta d’un àrea de cultiu, i amb molt de pinar jove, on els vora 300 participants hauran de demostrar les seues habilitats per a defendre’s en un terreny que coma particularitat destacada té la presència d’un entramat de canonades per a fer una distribució hidrica entre els diversos cultius

En acabar la competició, al voltant de la 13:30 es farà l’entrega de trofeus.

Més dades: http://www.fedocv.org/component/content/article/1-ultimas-noticias/836-15-lacv-2014-trofeo-villa-de-llombai

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »