Valencians al IM Cozumel

Diumenge 30 arriba a Mèxic un dels IM més especials

El nostre col.laborador Jordi Reig participa a este Ironman

Serà per l’ubicació en el ccozumel 1alendari -ja acabada la temporada per a la majoria- serà per la ubicació geogràfica -a una espectacular Illa en el Carib- o serà per l’increment espectacular que el triatló i el IM està tenint a la Comunitat Valenciana, el cas és que un bon grapat de valencians participen al IM de Cozumel a Mèxic que tindrà lloc este diumenge 30 de novembre.

Entre d’ells estarà el col.laborador de SenseLímitsAventura, el fisio d’Alcoi Jordi Reig de www.fisiojreig.com que des de dilluns està a Mèxic, apurant les hores per afrontar este Ironman. «Vinc en perspectives de disfrutar i punt, perquè la veritat es que no he pogut entrenar molt» ens assegura des de Mèxic, amb l’exigència pròpia de qui ha anat 3 voltes al IM de Hawaii i sempre aspira a fer una bona marca.

cozumel 2Molt de vent i humitat

El de Cozumel serà un IM especial, per algunes de les característiques que envolten a esta paradisiaca illa del Carib mexicà. «És un IM Molt plànol en el seu recorregut, però aci ara fa molta calor i està fent també molta humitat, amb el que aixo suposa quant a la deshidratació. A més està bufant molt fort el vent i això acabarà fent que la prova de diumenge siga molt dura» ens reconeix.

L’única cosa que compensa és que enguany a l’IM de Cozumel han mofidicat el recorregut de natació per a fer-la a favor de corrent.

«És un IM Molt plànol en el seu recorregut, però aci ara fa molta calor i està fent també molta humitat, amb el que aixo suposa quant a la deshidratació. A més està bufant molt fort el vent i això acabarà fent que la prova de diumenge siga molt dura»

victor gadena cozumelMés valencians amb Víctor Gadea

Jordi Reig no està a soles a Mèxic. Se n’ha anat amb altres integrats del Komando FisioJReig, com ara Enric Llinares de Calp, Ximo Solar d’Alcoi o Ana Faus de València, que està buscant marca per poder classificar-se per anar a Kona (Hawaii).

Allà a Mèxic també coincidirà amb altres triatletes de la Comunitat Valenciana, com ara Alida Ballester i altres que van de la mà del preparador valencia Víctor Gadea Zaragoza, de www.triboxstore.com que està a Cozumel per a acompanyar i donar suport als triatletes que entrena, tant els de la Comunitat Valenciana com als de la resta d’Espanya.

Sort per a tots i esperem que deixen ben alta el pavelló de la Comunitat Valenciana entre els 2800 participants que hi ha dels 5 continents

 

cozumel 3

Fotos: Jordi Reig / IM Cozumel

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »