David Prades, Dement entre Dements a Eslida

El corredor de Vilafranca del Cid guanya la I Marató dels Dements a Eslida marcada per la pluja

dements pluja

 

Era la marató de muntanya més bèstia de les que s’havien preparat a les nostres terres i la pluja i l’oratge ho va fer encara més complicat. Tot i això  la I Marató dels Dements ha tingut lloc este matí a Eslida on un bon grapat de corredors s’han atrevit amb dur recorregut previst per l’organització encapçalada pel club Mur i Castell-Tuga de la Vall d’Uixó i per A.E. Fonts d’Eslida, i que a la fi els ha tocat retallar pel mal oratge.

Captura de pantalla 2014-11-29 a la(s) 15.11.11El corredor David Prades Monfort (Maestrazgo Trangoworld) ha estat el més ràpid en sobreposar-se als diversos cims que composaven la prova l’Alt de la Costera, el Pla de Taraguán, el Puntal de l’Aljub, l’alt de la Batalla, de la Finestra, Pic Espadan, Cullera, Cullereta, Cerro Gordo i Penyablanca i ha arribat a meta amb un temps de 04 h 7 m i 33 segons.

El de Vilafranca del Cid marcava ja el millor parcial en el punt intermedi a Aín, seguit per Pau Moreno Badenes (Mur i Castell Tuga) que a la fi seria també segon a meta amb un temps de 4h 10m 50segons. La tercera plaça ha estat per a Daniel Martínez Rufete (C.A.Grumocs Callosa de Segura) que ha completat el pòdium amb 04 h 26 minuts i 39 segons.

(Anirem ampliant…)

Mitja Marató dels Dements

De forma paral.lela ha tingut lloc la versió curta, la Mitja Marató de Muntanya dels Dements. La pluja també ha marcat una prova que en categoria masculina ha estat guanyada per Alex Juan (Mu i Castell-Tuga) amb un temps de  02h25’45» i en categoria femenina per Lluna Esteve (SM Club Atletisme Puçol) amb un temps de 03h13’00».

Més info @MyChip_info Fotos: @MyChip_info /  @AlexisMoyaBelt

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els Dements tornen a la càrrega | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/29/david-prades-dement-entre-dements-a-eslida/ […]
  2. Eslida preparada para la II Marató dels Dements | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2014/11/29/david-prades-dement-entre-dements-a-eslida/ […]
  3. Prades reincide en la Dements | SLA - […] Un año después, lo ha vuelto a hacer. El villafranquino David Prades (Maestrazgo-Trangoworld) se ha alzado con la victoria…
  4. Valencians a Zegama | SLA - […] Hi ha molts i bons noms en els llistat, com ara Sebas Sánchez, guanyador d’infinites proves este 2016 (CSP,…
  5. Una lucha entre Dements | SLA - […] David Prades, Dement entre Dements a Eslida […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »