Domini valencià en la Copa d’España

Jonatan Flor i Mari Carmen Alarcón guanyen a la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc

 

jonatan flor  alarcónCangas de Onís tancava la Copa d’Espanya d’Escalada en la modalitat de Bloc i no podia fer-ho de millor manera per als representants de la Comunitat Valenciana. Jonatan Flor i Mari Carmen Alarcón Grau s’han proclamat en campions després de les 4 proves disputades (Callosa de Segura, Reus, Madrid i este dissabte a Cangas de Onís).

En homes, Jonatan Flor, de només 18 anys, ha aconseguit la victòria a la prova de Cangas de Onis, per davant de Samuel Calvente (Fed. Canaria) i Javier Cano (Fed. Extremeña) i ha acabat imposant-se amb autoritat a la Copa d’Espanya de Bloc, i tanca així un magnific 2014 on ja va aconseguir entre altres coses la medalla de bronze als europeus sub’20 a Arco (Itàlia). El jove escalador d’Elda ha estat el més regular de tots els competidors, després d’aconseguir una segona plaça a les proves de Callosa i Reus, a Madrid obtenia una sisena posició que podria dificultar-li aconseguir el triomf final però este dissabte a Cangas va guanyar la prova i així va aconseguir també el títol de la Copa.

En categoria femenina Mari Carmen Alarcón Grau quedava en segona posició a esta prova de Cangas de Onís, per darrere de Maud Ansade (Fed. Catalana), però en el global de les 4 proves de la Copa aconseguia la primera posció per davant de Suriñe Arrue (Fe. Vasca) i de la mateixa Maud Ansade. L’escaladora de Chiva aconseguix un fita destacada després d’haver estat la més regular i haver aconseguit la victòria a la primera de les proves que va tindre lloc a Callosa, una novena plaça a la prova disputada a Reus i un segon lloc fa quinze dies a Madrid, posició que va repetir ahir a Cangas i que li ha atorgat el títol final.

Les notícies, per tant, no poden ser més bones i més esperançadores per al present i al futur de l’escalada en bloc a la Comunitat Valenciana

Més dades: http://desnivel.com/escalada-roca/competiciones/2014/mari-carmen-alarcon-y-jonatan-flor-ganan-copa-espana-escalada-en-bloque-2014  

Foto: FEMECV

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Penyal d’Ifach, el rei del Rally d’escalada | SLA - […] D’altra banda, altra localitat alacantina, Redován, acollirà una prova de la Copa d’Espanya d’escalada en bloc pròxim 7 de…
  2. Redován enceta la Copa d’Espanya | SLA - […] a poques hores que dissabte tingam a Redovan, a Alacant, la primera de les 4 proves que composen la…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »