Resultats del cap de setmana: BTT

XVI MARXA BTT NAVARRES

Suspesa fins el pròxim 21 de desembre.

La organització anunciarà este dilluns més dades i fòrmules de devolució de diners per aquells que no puguen fer la marxa pròxim 21 de desembre. Si voleu tindre més dades: https://www.facebook.com/pages/XVI-BTT-Navarrés-2014/206693652815114?ref=bookmarks

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »