Simón Rama i Patricia López, es fan amb el Circuit Trail València

La pluja va marcar el IV Trail de Villar de Arzobispo que tancava el circuit

trail villa

 

L’aigua i l’alerta taronja no van ser impediment perquè Villar del Arzobispo tinguera el seu Trail i perquè vora 400 corredors posaren passat diumenge punt i final al Circuito Trail Valencia. Simón Rama (Mur i Castell Tuga) i Patricia López (CA Dianium Turuac) han acabar emportant-se els títols en la categoria absoluta masculina i femenina a esta quarta edició del CTV.

Èpica a falta d’emoció

L’èpica per la continua pluja caiguda -que va obligar a modificar el recorregut inicial- va substituir l’emoció ja que el CTV arribava amb tres de les quatre categories ja decidides i només en categoria absoluta femenina restava per conéixer el nom de la guanyadora. Patricia López, però, ho va tindre molt senzill una vegada l’altra aspirant al títol, Eva Bernat no va acudir a la prova. Així les coses la corredora del Dianium Turuac es repetia triomf al Circuit tal i com va fer a l’edició de 2013.

En categoria masculina, Simón Rama ja havia deixada sentenciat el seu domini amb a la penúltima prova a Favara,on la segona posició li permetia assegurar-se el títol independentment del que passara a Villar. També tenien el seu títol ja garantit en la modalitat d’Sprint Trail Miguel Angel Soria (Correliana) i Mariola Martínez (La Porte Fresca).

ganadores trailAixí les coses, els guanyadors absoluts pogueren prendre amb més calama esta IV edició del Trail de Villar de l’Arzobispo. Els més ràpids davall de la pluja i el fang estigueren Estívaliz Fernandez (Trail Requena) i José Gines Carrasco (Mur i Castell-Tuga) en la categoria Trail i David Hernández (La Porte Fresca) i Maripaz Domingo (Trail Villar) en la categoria Sprint Trail.

Entrega de premis 10 de gener

Els guanyadors de cada una de les categories rebran el seu premi a la gala de presentació del CTV 2015 que tindrà lloc el pròxim 10 de gener. Abans, però, com a fi de festa tindrà lloc el Trail de Navarrés el pròxim 14 de desembre.

Més dades / Foto: http://www.circuitotrailvalencia.es

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Circuit València Trail més exigent | SLA - […] L’acte de presentació del Circuit 2015 serà dissabte 10 de gener a les 18:00 h al Complexe Esportiu la…
  2. Más compañeras que competidoras | SLA - […] Simón Rama i Patricia López, es fan amb el Circuit Trail València […]
  3. Valencians a Zegama | SLA - […] homes també altres grans corredors com ara els alacantins José Antonio Luna i Carlos Pascual, o Simón Rama i…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »