València recupera la Mitja Distància

Obertes les inscripcions del A300W VLC113, Campionat d’Espanya de Triatló de Mitja Distància

Captura de pantalla 2014-11-26 a la(s) 19.59.18

 

Després de dos anys la ciutat de València tornarà a tindre presència en el món del Triatló de Mitja Distància, i a més ho farà per la porta gran ja que la prova que es celebrarà pròxim 28 de juny de 2015 acollirà el Campionat d’Espanya de Mitja Distància de la FETRI.

a300w VLCLa prova arriba de la mà de l’alacantina A300w que arreplega el testimoni que va deixar Trisense al 2012 i 2013. Canvia l’organització, canvia la data -serà recent estrenat l’estiu- i canvia en part l’escenari on tindrà lloc: «La idea és tornar a la ubicació de tota la vida del triatló a València que sempre ha estat a la platja de la Malvarrosa» ens reconeixa SenseLímitsAventura, Ximo Rubert, de A300W.

«La idea és tornar a la ubicació de tota la vida del triatló a València que sempre ha estat a la platja de la Malvarrosa»

«La data és molt d’estiu i pot fer molta calor, però anem a posar l’eixida molt prompte. A les 07:00 del mati ja estarem en marxa, de manera que evitem la calor i evitem també la possible massificació de gent»

«La data és molt d’estiu i pot fer molta calor, però anem a posar l’eixida molt prompte. A les 07:00 del mati ja estarem en marxa, de manera que evitem la calor i evitem també la possible massificació de gent que puga haver amb la presència de triatletes, acompanyants i tots aquells que vagen a banyar-se a la platja. A les 11:00 ja estarà tot acabat». 

a300W VLC 113 biciRecorreguts

A la platja de las Arenas es farà el segment d’1,9 km de natació, en un recorregut triangular en mig de la mar; per a després afrontar els 90 km de bicicleta en un recorregut que ens durà per la Serra Calderona i per «Las Canteras» amb la qual cosa sense tindre grans desnivells, si tindrà obligarà a esforçar-se un poc més i ajudrà a evitar el drafting, i per últim es farà la mitja marató a peu, de nou vora mar, anant cap a l’edifici del rellotge i per tot el passeig marítim.

Inscripcions

Les inscripcions per a este A300wVLS113 s’obrin el pròxim 1 de desembre, i des de l’organització s’espera que la resposta siga bona. «Home pensa que en ser campionat d’Espanya hi haurà molts triatletes que vindran de fora. Confiem en poder arribar als 600 participants perquè València té un atractiu brutal. A més hi ha 8.000 euros en premis».

Més dades / Foto: http://www.a300w.com/eventos/triatlon-valencia-113/

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »