Èpica i pluja en l’Autonòmic de Duatló

Victòries per a José Carlos Núñez i Esther Alfonso en la prova disputada a Benicarló

nuñez celebració

 

Tancar la temporada -llarga- i fer-ho amb victòria davall de la pluja que diumenge va acompanyar el VI Duatló Basiliscus a Benicarló. Eixa és l’explicació de la ràbia en què José Carlos Núñez (Triatlo CDTP Elche) va celebrar la seua victòria a Benicarló i per extensió el seu títol com a campió Autonòmic de Duatló Cross.

Aigua i fang

La prova va estar molt marcada per la pluja que es estar present al llarg de tot el mati i de tot el recorregut dificultant especialment els dos segments de carrera a peu per la presència de fang que ho feia molt més pesat i molt més perillós. Al primer tram de carrera a peu, José Carlos Núñez ja anava encapçalant la prova en companyia de Celestino Fernández (Tragaleguas.org), només un segons per davant del duatleta local Daniel Ramia (Club Triatló Basiliscus).

Al segment de bicicleta va ser on José Carlos va bassar la seua victòria i el seu títol autonòmic. Va retallar els 10 segons de desavantatge en que va eixir en relació a Celestino i acabà encentant els ultims 4 km de carrera a peu amb un còmode avantatge d’uns 50 segons que va acabar ampliant als darrers 4 km fins arribar a meta amb un temps de 01:31:13, amb més d’un minuts respecte de Daniel Ramia (01:32:37) i vora 3 minuts respecte de Manuel David 01:34:21 que en els km finals avançava a Celestino Fernández que acabà finalment quart. Immillorable fi de temporada de José Carlos Núñez que passat diumenge aconseguia a Riba-Roja el títol del circuit DucrossExtremme.

Esther Alfonso, títol femení

En categoria femenina Esther Alfonso (Garden Solutions Costa Blanca) no va deixar passar l’oportunitat de proclamar-se campiona davant l’absència de la gran favorita Miriam Muñoz. La triatleta de Santa Pola va tindre una bona rival en María Jesús Sánchez que va acabar en primer posició a la carrera a peu, però ja a la bicicleta, Esther va imposar la seua força i la seua tècnica per aconseguir una avantatge significativa que li permetria entrar a meta de forma còmoda amb un temps de 01:54:01 pels 02:02:08 de María Jesús i els 02:06:42 de Nuria Morrio Pérez (Universidad de Alicante)

Gala de la Federació 2014

Amb esta prova es tanca el calendari oficial de competició de la Federació de Triatló a l’espera de fer la gala d’entrega de premis el pròxim dia 13 de desembre. La primera prova de 2015 serà el 18 de gener amb el Duatló d’Almenara.

Més dades / Foto: http://triatlocv.org/index.php/116-noticias-triatlon/1463-jose-c-nunez-y-esther-alfonso-ganan-el-autonomico-de-ducross-en-una-dura-batalla-contra-la-lluvia

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »